top banner
top banner
top banner
København Serie 1 Pulje 2

Problem-fri sejr til PI over Rødovre

Foto: PI Fodbold

Hvem mødte I og hvad blev resultatet af midtugens kamp?
– Vi fik torsdag indviet den spritnye kunstgræs bane i Valby, mod Rødovre. En åbningskamp hvor der kun var ét hold på banen. Vi vandt 5-0 uden nogle problemer overhoved.

articles banner

Hvad er din reaktion på opgøret?
– Vi var klar fra start og satte os på det hele, men blev lidt for ivrige grundet den manglende modstand. Men lige så snart vi fik bygget angrebene rigtigt op, satte vi hurtigt to mål ind. Deres anfører er rigtig dygtig, men ellers er det ikke meget materiale deres ellers kompetente træner har at arbejde med længere – skide synd for dem, for vi har haft nogle gode kampe mod Rødovre tidligere. Men de kæmper det de kan, selvom selvtilliden er fuldstændig forsvundet.
For vores eget vedkommende var det dejligt at vi holdte fokus og gav den gas, hvilket var vigtigt efter de to nederlag til KFB og Østerbro for et par kampe siden. Nu har vi en målscore på 14-1 for de seneste 3 kampe, hvilket vi smider i kategorien “godkendt”. Det skræmmende er at vi sagtens kunne have lavet 6-7 mål mere i disse kampe, med alle de 100% chancer vi kommer til. I denne kamp havde vi endda mål fra 5 forskellige og det var skønt at se Juulsen og Jonas åbne deres målkonto i PI. Kampens spiller blev Mathias “Durmizi” Dam, som åbenbart alligevel ikke er bedst på venstre back..

Hvis du tager et kig på tabellen og det resterende program, hvor ser du så mulighederne for at slutte i sæsonen?
– Med Udfordringens flotte sejr over Dragør, så er det helt op til os selv om vi vil med Husum op i KS. Nu får vi en velfortjent fri-weekend og så er det to gode træninger inden næste kamp mod Sunred.