Sjællandsserien Pulje 1

Profileret seriehold hapser anfører hos rival

Sebastian Musanti – Foto – Liria

Af Anders Jensen, redaktør på LigaBold.dk

Sjællandsserie-mandskabet VB 1968 (Værebro Boldklub) har flere prominente navne i truppen i form af de tidligere Superliga-spillere Martin Albrechtsen, Stephan Andersen, André Riel og Nicki Bille.

Nu bliver serieholdet dog yderligere forstærket.

27-årige Sebastian Musanti har senest været anfører for Liria i Sjællandsserien, men fremover kommer den alsidige spiller til at spille for VB 1968. Det siger VB 1968-cheftræner Mohamad El-Faour til LigaBold.dk.

VB 1968 og Liria FK spiller begge i Sjællandsserien Pulje 1.

Kontakten er opstået via assistenttræner Ali Yüksel, der har en fortid i Liria og kender Musanti.

– For et år siden fik vi Ali (Ali Yüksel, red.) tilknyttet, som er tidligere assistent i Liria. Så snakkede ham og jeg lidt om spillet rundt omkring, og så viste jeg min interesse for Sebastian (Sebastian Musanti, red.). Det, synes Ali også, var rigtig set, da han er en rigtig dygtig spiller, som kan tilføre vores hold en masse.

– Så har det ligget lidt, og på en eller anden måde fik vi en mærkelig fornemmelse af, at Sebastian var flytbar, fordi vi vidste godt, at Sebastian var meget tilknyttet Liria, og det ville blive svært at hente ham, så vi besluttede egentlig, at vi ikke ville gøre noget ved det.

– Vi ville kun udtrykke vores interesse for ham. Det gjorde vi på et tidspunkt, og da vi kunne mærke, at han var flytbar, tog vi næste step, siger Mohamad El-Faour til LigaBold.dk.

El-Faour siger, at han ved, at det har været svært for Musanti at forlade Liria, da han har en god historik med klubben, og han har fået flere bekendtskaber i Liria.

VB 1968 har ofte haft 27-årige Musanti på taktikbrættet, når holdet har mødt Liria, og VB 1968-cheftræneren håber, at den nye tilgang kan bidrage med mål.

– Jeg skal bruge ham på en af de fire forreste pladser. Der tænker jeg mere specifikt på vores venstre kant eller ti’er. Han har nogle enorme styrker offensivt med hensyn til mand-mand, og så er han en løbestærk spiller, der er god i mellemrum og i løb. Han kan noget på egen hånd, god på låget, og så afslutter han godt. Som ti’er kan han komme i andenbølge og komme med rigtig meget. Han kan også godt bidrage med meget som venstrekant.

Beæret og stolt – men har respekt for Liria

Det betyder også en del for VB 1968, at man har formået at snuppe en anfører hos en rival i Sjællandsserien. El-Faour føler dog også med Liria.

– Det er rigtig stort, og vi er meget beæret over, at Sebastian (Sebastian Musanti, red.) har valgt os. Vi ved også, at det er et enormt tab for Liria, og det er ikke noget, som vi er stolte af, da vi har et rigtig godt forhold til Liria. Hvis de omvendt tog vores anfører, så ville det også ramme os rigtig, rigtig hårdt. I sidste ende er det ikke sidste gang, at det sker, hverken den ene eller anden vej.

– Jeg er også sikker på, at vi kommer til at miste nogle, der kommer til at gøre ondt på os. Drengene er i forskellige faser af deres liv med forskellige behov, så på den måde er vi selvfølgelig beærede over, at det har lykkes os. Det viser noget om vores kapacitet og den positive omtale udefra, siden Sebastian vil være en del af det, siger Mohamad El-Faour til LigaBold.dk.

Cheftræner tilføjer derudover, at han ikke regner med, at der kommer flere tilgange til klubben inden forårets kampe i Sjællandsserien.