Jylland Serie 2 Pulje 18

PRÜGELKNABE SKAL I AFTEN UD I ET DRABELIGT VIND ELLER FORSVIND OPGØR

Prügelknabe

I skal møde Aarhus Fremad i den afgørende PLAYOFF-finale om en billet til Serie 2 i 2020 – hvor og hvornår skal kampen spilles?
– Vi spiller allerede på onsdag kl. 19.00 og slaget skal stå på Arena vest, som er vores anden hjemmebane. Vi har det som blommen i et æg på den bane, hvor vi har fejret store succeser. Mac og co. behandler os fremragende derude og så laver de en fremragendekebabrulle til ingen penge.

Hvordan ser jeres trup ud til kampen og har i en evt. kanin, som I kan trække op af hatten?
– Vi er stærke. Vi er rigtig stærke. Når man kigger på de 14 udvalgte er jeg glad for at jeg ikke skal pege på 3 udskiftere for der er kvalitet over hele linjen – det vil være bittert hvis de drenge skal spille serie 3 næste år. Men det skal naturligvis visespå banen onsdag. Trods en placering til nedrykningsplayoff mener jeg ikke vi er i en situation, hvor vi ikke har behov for kaniner. Vi spillede i en uhyggelig stærk Aarhus serie 2 pulje og skrabede alligevel 17 point sammen, som var nok til overlevelse i alleøvrige puljer. Så vi tror fortsat på vores koncept.

Hvis du skal beskrive jeres modstander, hvilke ord vil du så sætte på dem som hold?
– Vi var i pulje med Aarhus fremad i serie 3 for et par sæsoner siden. Det er bestemt et hold vi har respekt for. Gode boldspillere der kender hinanden godt – og så vidt jeg ved har de fleste spillet ungdomsbold på relativt højt niveau. Derudover skal man ikkeundervurdere det momentum det giver at have vundet en masse kampe i løbet af sæsonen. Vi prøvede selv at stå i deres situation sidste år, hvor vi spillede playoff som oprykkerhold. Man tror jo ikke at man kan tabe.

Hvis du skulle sælge kampen, hvad kan man som tilskuer så forvente af kampen?
– Drama! Vi rykkede op sidste år via playoff kampe og meget kan man sige om det nye setup, men spænding og intensitet giver det i hvert fald. Dengang vandt vi den afgørende kamp på straffe og Aarhus fremad gik videre fra første kvalkamp i år via straffe. Så noget tyder på at det bliver tæt. Jeg synes man skal tage på Arena vest onsdag aften, hvis man ku tænke sig at se en flok seriebold-tosser juble som om de havde vundet Champions league finalen – jeg håber det bliver os! Og så sælger vi vores nye PrügelknabeIK merchandise på linjen, hvor man bl.a. kan få et lækkert halstørklæde (der er rabat hvis man køber 2 og kan få lillemor til også at gå med det. Vi vil nemlig gerne bruge kvindelige influencere til at udvide vores fanbase i det segment).