top banner
top banner
top banner
Sjællandsserien Pulje 1

PSYKEN SKAL FORBEDRES HOS ALBERTSLUND

Foto: Albert Park, Albertslund IF
1
x
2

25/05

13:00

Helsinge Fodbold

Albertslund IF

Hvordan vurderer du holdendes styrke generelt set i rækken, set i forhold til jer som hold?
– Som tabellen afspejler, så er ligger vi alle tæt. Det bliver derfor et halvt år, hvor jeg tror vi vil se mange tage point fra hinanden.

Hvem tror du bliver forårets unge stjerneskud hos jer, og hvad er grunden til man skal holde ekstra øje med ham hen over foråret? Samt hvem er den ”oversete” stjerne hos jer og hvorfor er han vigtig for jer?
– Jeg tror at “Zaki”, vores nye spiller, bliver en vigtig spiller i vores sæson. Han kommer til være udslagsgivende med hans store arbejde på midtbanen. Han bliver rigtig spændende at følge. Samtidig må jeg også nævne Rasmus Øster. Rasmus har erobret back pladsen, hvor han i efteråret spillede rigtig godt og blev ved med at udvikle sit spil. Knægten er kun 17 år, så han har stadig meget at lære, især på det psykiske plan. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at hvis han holder fokus og fortsætter sin udvikling, så ser vi ham i fremtiden i en højere række. Den (de) oversete stjerne(r) hos os må jeg sige er de spillere der “svæver” imellem 1. og 2. senior. Det er en fornøjelse at have så trofaste spillere, der giver den en skalle på 2. senior hvis de ikke bliver udtaget og kommer til træning hver gang. De er “oversete”, men ikke desto mindre rigtig vigtige for, at et hold kan fungere.

articles banner

Hvilken spillestil forventer du I griber forårets kamp an med? Samt lægger i taktik ud fra jeres modstander, eller stoler i så meget på egen spillestil, at I altid bruger ”Plan A”?
– Vi har altid gerne ville være boldbesiddende, og det har ikke ændret sig. I vores plan A indgår altid viden om vores modstandere. Ligesom i klubberne på højere niveau.

Hvad forventer du af det kommende forår for jer som hold og dig generelt set?
– Jeg forventer god fodbold, hvor vi skal forbedre vores psykiske tilgang, så vi ikke smider føringer overbords som vi har gjort i efteråret. Personligt forventer jeg et år, hvor jeg skal give det sidste jeg har i mig, da jeg har bebudet mit karrierestop til sommer. Om det så bliver som fast start ellever eller på bænken må tiden vise. Under alle omstændigheder skal jeg være der for holdet.