top banner
top banner
top banner
Jylland Serie 1 Pulje 5

RÆKKENS 2 BEDSTE HOLD MØDES NÅR FREDERIKSHAVN OG ØSTERVRÅ TØRNER SAMMEN

Foto: Frederikshavn

Hvem skal I møde i den kommende weekend, samt hvor og hvornår skal kampen afvikles?
– Vi møder Østervraa IF (ØVI) på udebane søndag klokken 16:00. Det bliver en spændende kamp, hvor vores lokale medie, Kanal Frederikshavn, vil sætte fokus på opgøret med optakt, liveopdateringer og kåring af Kampens Spiller. Vi glæder os!

Hvis du skulle sætte nogle få nøgleord på jeres kommende kamp, hvilke vil du så bruge?
– Topkamp mellem rækkens to bedste mandskaber. Såfremt vi vinder over ØVI, må man sige at vi har skabt os en overordentlig fordelagtig position i toppen af tabellen, men der er fortsat hårdt arbejde og der venter mange svære kampe i sæsonen. Hvis den rette indstilling ikke er der, så er det svært at få point i Serie 1. Heldigvis har indstillingen og paratheden været godkendt i de fleste kampe.

articles banner

Hvis du skal beskrive jeres modstander, hvilke ord vil du så sætte på dem som hold?
– ØVI har gjort det fremragende efter oprykningen til Serie 1. Et stærkt hold der tilmed er et af de bedst spillende hold i rækken. Vi får vores sag for mod et godt Østervraa-mandskab, som givetvis vil kæmpe med næb og kløer for at slå os. Jeg vil vurdere at der venter os sæsonens sværeste kamp søndag.

Hvad gør at I står med de 3 point efter den kommende kamp?
– Det bliver de helt store floskler jeg smider på bordet her: Parathed, viljen og indstillingen skal være i top, og er den det, så bør vi kunne hente tre point.