top banner
top banner
top banner
Danmarksserien Pulje 3

REVANCHELYSTNE SILKEBORG KFUM MØDER VIBORG FF

FOTO: Nicolai Johansen, Silkeborg KFUM (foto: Peter Leth)

Hvem skal I møde i den kommende weekend, samt hvor og hvornår skal kampen afvikles?
– Vi møder Viborg FF på lørdag kl. 14.00, og kampen spilles på deres kunstgræsbane.

articles banner

Hvis du ser på Jeres trup – kan i så mønstre, det som du vil betegne som Jeres stærkeste opstilling, eller er i ramt af skader eller andre afbud? Og har I evt. en ”kanin” i trækker op af hatten til kampen?
– Patrick ”Tordenstøvle” Bang er desværre i karantæne, og derudover har vi også et par spillere, der fortsat døjer med småskavanker. Vi er dog så heldige at have en rigtig stor og bred trup, så jeg er meget fortrøstningsfuld i forhold til lørdagens kamp. Flere og flere spillere byder sig til, og der er ingen tvivl om, at den interne konkurrence i truppen er blevet større i løbet af vinteren. Så det lover godt for forårssæsonen.

Hvad er (udover man selvfølgelig altid håber på en sejr), dine forventninger til den kommende kamp?
– Jeg forventer, at vi er 100% klar fra start, så vi kan komme fra land med tre point. Vi har noget, som vi skal revanchere fra efterårssæsonen, og det håber jeg, at vi beviser i lørdagens kamp. Vi skal først og fremmest komme med en aggressiv spillestil, og så skal vi være parate til at dø med støvlerne på. Derudover skal vi være skarpere i felterne, end vi har været i de sidste par træningskampe. Kan vi det, så har jeg også en forventning om, at vi snupper sejren.