Jylland Serie 1 Pulje 9

Ribe BK-spillende assistenttræner efter 5-1-sejr: Helt godt var det ikke

Anders Hostrup – Foto – Ribe

Synes du, at jeres gameplan lykkedes og hvorfor?
Vores gameplan var at dominere kampen med højt pres og tålmodigt spil. Det høje pres fungerede fint i de første 15-20 minutter af kampen, hvor vi også kom foran, men spillet haltede i det meste af kampen. Det er svært at være helt kritisk, når man vinder 5-1, men helt godt var det ikke.

Hvad blev afgørende i kampen, og hvorfor blev det udslagsgivende?
Skarpheden foran mål blev afgørende, selvom spillet haltede i størstedelen af kampen, formåede vi at score fem fine mål.

Blev der lavet nogle flotte detaljer i kampen, som du kan fremhæve?
Jeg synes, alle fem mål var rigtig gode. Ellers ikke noget der er værd at nævne.

Hvilke positive og negative aspekter kan I tage med fra opgøret?
Det positive må igen være, at vi scorede fem mål i en kamp, vi ikke dominerede som ønsket. Det negative er, at vi var for sløsede i vores boldomgang. Vi var for langsomme med bolden i bagkæden, var for sløje i vores løb uden bold samt for teknisk ukoncentrerede.

Hvad skal I arbejde på forud for den næste kamp?
Vi skal arbejde endnu mere med vores boldomgang og vores koncentration. Vigtigst af alt er, at vi til træning får stillet krav til hinanden forud for en svær kamp mod Bramming, som er et dygtigt og svært hold at spille imod.

Hvordan synes du, at holdet står efter denne kamp i forhold til form?
Vi har vundet fire ud af fem kampe i september måned efter en meget sløv august måned, så jeg synes, vi er kommet godt efter det og står stærkere nu, end da vi startede sæsonen. Vi skal blot holde fast i den gode udvikling i resultater og det spillemæssige.

Hvordan var opbakningen til kampen?
Som altid var der rigtig god opbakning. Selvom der var nye restriktioner, fandt cirka 100 tilhængere alligevel tiden til at komme forbi og støtte os – tak for det!

Hvem var kampens spiller ifølge dig, og hvorfor?
Daniel Ehmsen var for mig kampens spiller, og det blev da også ham, der fik flest stemmer efter kampen. Han arbejdede stenhårdt som altid og fik vist også lavet en assist eller tre.

Seneste kamp:
Modstander: Esbjerg if92
Resultat: 5-1-sejr til Ribe BK

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]