top banner
top banner
top banner

RIBE-TRÆNER: BV OKSBØL SKAL HUSKE AT FEJE FORAN EGEN DØR

Foto: Ribe Boldklub

Endnu en kamp er overstået – hvem mødte I og hvad blev slutresultatet, samt hvem stod for jeres mål i kampen?
– Vi spillede hjemme fredag aften mod Oksbøl. Vi spiller normalt vores hjemmekampe om lørdagen, men da Oksbøl gerne ville have kampen flyttet, gik vi selvfølgelig med til dette. Vi vinder kampen 4-3 efter 2-1 ved pausen. Thomas Clausen scorer 2, Jesper Jensen et enkelt og sidst men ikke mindst scorer Nicklas Thysen årets mål på Frøs Arena på saksespark. Et helt fantastisk mål.

Hvad overraskede dig mest i løbet af jeres seneste kamp og føler du kampens resultat var i overensstemmelse med spil og chancer?
– Oksbøl har haft en rigtig hård sæson pointmæssigt. De starter dog kampen rigtig godt og kommer fortjent foran. Det er på ingen måde et hold, der lægger sig ned. Respekt for det. Efter deres føringsmål kommer vi dog bedre med og fører som nævnt 2-1 ved halvleg. I 2. halvleg spiller vi rigtig god fodbold i de første 35 minutter og kommer fortjent på 4-1. Vi har chancer til langt flere mål og trykker Oksbøl helt tilbage. Disse chancer bliver dog ikke udnyttet og Oksbøl får reduceret til 4-2 og 4-3. Det skaber helt unødvendigt lidt panik før lukketid, men vi ender med at vinde. Det kan der set over 90 minutter ikke være tvivl om var fortjent.

articles banner

Der er tit fokus på dommerpræstationen – hvordan vil du beskrive denne i jeres seneste kamp?
– Vi har stor respekt for dommerne. Vi ser ikke altid ens på tingene, men det hører også med. Der er jo følelser involveret. Efter kampen skal vi kunne give hinanden hånden og sige tak for kampen. Det er fint, når man lige kan snakke tingene igennem med dommertrioen, når pulsen lige er kommet ned. Oksbøl har her på ligabold givet udtryk for, at de var utilfredse med vores spil og dommertrioen. Jeg synes, at man skal huske at feje foran egen dør, når man kommer med sådan en udtalelse. Vi får 3 gule kort i kampen, mens Oksbøl får et enkelt. Vi er ikke enige i alle 3, men det er 100% dommerens afgørelse. Det må man respektere. Man skal derfor passe på med at kommentere på andres hold med betegnelser som nedværdigende og upassende sportslig opførsel, når Oksbøls egen træner overfuser en af vores spillere ved sidelinjen og må holdes tilbage af en af hans egne spillere. Ligeledes når man medbringer en tilskuer, som konstant stod og råbte af dommer og modstander bag bænken. Pulsen kan blive høj under en kamp, men efter kampen skal vi kunne give hinanden hånden og sige tak for kamp. Så må vi få snakket evt. uoverensstemmelser af vejen. Derfor vil vi gerne sige tak for kampen til Søren og resten af Oksbøl. Held og lykke med resten af sæsonen.

Efter weekendens kamp er I nu lidt over halvvejs i efterårssæsonen – hvordan vil du beskrive jeres efterårssæson indtil nu?
– En endelig evaluering kommer først efter sæsonen. Vi har spillet 9 kampe og har 18 point. I de resterende 5 kampe vil vi prøve at tilspille os endnu flere. Det vil vi gerne gøre ved forhåbentlig at spille en god omgang fodbold. Ellers er det generelt fedt at være en del af Ribe Boldklub. Vi har en stor seniorafdeling, hvor vores 2. hold i serie 4 ligger i toppen af deres række. Vi har en kæmpe U19-afdeling med over 30 spillere. Så fremtiden i Ribe Boldklub ser rigtig lys ud.