top banner
top banner
top banner
Fyn Serie 1 Pulje 1

RINGE-TRÆNER: JEG ER MIN EGEN STØRSTE KRITIKER

Foto: Ringe Boldklub
1
x
2

23/04

18:30

Ringe BK

Rudkøbing BK

Hvad er dine forventninger til dig selv til den kommende sæson – hvad enten du er spiller eller træner?
– De er så store at de ikke kan beskrives. Dem der kender mig privat, ved at jeg er min egen største kritiker. Jeg accepterer ikke at jeg ikke leverer 110%

articles banner

Hvad var jeres største styrke i efteråret og hvor mener du der skal sættes ind for at skabe forbedringer på jeres hold? Samt hvilken spiller forventer du der i foråret bliver ham som vi alle skal holde ekstra øje med hos jer?
– Bredden var vores styrke, ligesom udviklingen i afdelingen var fremragende. Vi skal forbedre os på alle parametre, det skal vi i øvrigt hele tiden stræbe efter, for intet er fuldkommen, men vi må godt arbejde sten hårdt for at blive det tilnærmelsesvis. Meget handler også om forudsætninger og selvforståelse, der skal vi være tydelige, hvilke forhold arbejder vi under, hvad vil vi og hvad kan vi rent faktisk. Jeg vil ikke fremhæve én person, blot konstatere at vi har 3 hold der alle bliver spændende at følge.