top banner
top banner
top banner
Fyn Serie 1 Pulje 1

RINGE-TRÆNER STOLT OVER HOLDETS PRÆSTATION MOD ØB

Foto: Ringe Boldklub
1
x
2

30/03

15:00

Chang

Ringe BK

Hvordan endte efterårets sidste kamp?
– Vi tabte 1-2 hjemme til ØB

Hvis du ser på hvad i havde på spil i sidste spillerunde, føler du så I levede op til hvad man kunne forvente af jer?
– Drengene leverer igen super godt, så intet at komme efter der. Skæbnen og ham Hr. Held driller os, det er vores værste fjender og vi har endnu ikke formået at besejre dem, men det kommer, bare roligt, alting handler om tid.

articles banner

Hvis du skal fremhæve “den usynlige profil” på jeres hold i sidste kamp, hvem er så manden der tog de ekstra meter der sikrede jer sejren?
– Vi havde en del afbud, så Tjørnelund måtte lige investere en fredag aften og gjorde det fremragende.
Morten Bøgelund er ved at finde sig til rette på den defensive midtbane og spiller en klasse kamp.

Hvilken følelse sidder du lige nu med i munden, efter i har afsluttet efterårssæsonen?
– Frustration, glæde og optimisme. Frustration over at de unge drenge på hold 1, bare slet ikke har haft hverken marginaler eller heldet her i efteråret og så er de blevet straffet ben hårdt for alle små fejl, lige der føler jeg virkelig med drengene. Symbolsk for sæsonen var vores sidste kamp imod ØB, den kamp skal vi simpelthen vinde, men da vi ikke selv kan få skubbet bolden det sidste stykke over stregen, ja så står vi pludselig ikke snor lige ved et indlæg i 6 min. overtid, der heades på tværs, den rammer stolpen og kan dårligt krybe ind over stregen, det var så synd for drengene og de lå alle sammen rundt på banen bagefter og var helt knuste, hvilket jeg absolut forstår, for nu kan vi ikke klare mere modgang, uheld og tilfældigheder imod, nu skal de have ferie. Hjertet har været der hele tiden, ingen er slået op i banen, det er et super stærkt signal og danner et stærkt grundlag for fremtiden. Glæde over senior afdelingen er vokset med 40 medlemmer, vi har 3 hold hvor 2. holdet skal spille med om oprykning til serie 2 og 3. holdet til serie 3, det er sindsygt fedt og jeg nyder alle drengens selskab uanset hvilket hold de spiller på, de er nogle fremragende gutter i Ringe og jeg nyder virkelig at være der. Optimisme, tydeligt fordi vi har en vildt ung senior afdeling og der kommer flere op fra U19 til sommer, et U19 hold vi i øvrigt allerede har prøvet spillere fra og kan vi fastholde glæden, hyggen/det sociale samtidig med at stimulere niveau mæssigt sportsligt, så ser fremtiden vildt spændende ud for Ringe Boldklub.
En fremtid jeg rigtig gerne ser mig selv være en del af. Som Klovborg reklamerede; En Klovborg tager den tid en Klovborg skal tage- vi tager os også den tid der skal til i Ringe Boldklub…