Sjælland Serie 2 Pulje 4

Ringsted-cheftræner: Mon ikke vi skal starte forfra konditionelt?

Ringsted IF 8674

Hvor og hvornår starter I forberedelserne til den nye sæson, og på hvilket tidspunkt skal I træne?
Hvis ellers alt går vel, og landet og idrætten bliver åbnet op, er det planen, at vi starter op igen, når vi rammer slut januar. Det bliver en hård, men top fed opstart.

Har I nogle faste traditioner, og hvordan påvirker corona-restriktionerne disse?
I RIF har der altid været rigtig mange sociale tiltag og arrangementer. Et kendetegn for klubben. Desværre har corona-restriktionerne begrænset disse. Ikke blot i forbindelse med den forestående opstart. Men hele 2020 var jo, som bekendt, begrænset i forhold til det, vi gerne ville og måtte.

Hvordan plejer formen at være hos spillerne, når I starter forberedelserne til forårssæsonen?
Jeg ved, enkelte har benyttet landevejene for at holde en grundform. Men mon ikke, vi skal starte forfra konditionelt?

Hvem er træner, og hvilke andre personer er tilknyttet jeres hold i foråret?
Marc Simonsen er ikke til at drive ud af klubben (heldigvis), så han fortsætter i rollen som spillende assistent. Derudover har vi Carsten som seniorkoordinator og mig selv som cheftræner.

Er der én person i jeres klub, du gerne vil fremhæve for hans/hendes store (og måske usynlige) arbejde for klubben, og hvorfor vil du gerne fremhæve denne person?
Jeg kunne nævne rigtig mange navne i Ringsted IF. Alt lige fra formanden til børnetræneren. Men hvis jeg alligevel skal nævne én, må det være Carsten Andersen, vores seniorkoordinator. Han er i dén grad tovholder på alt, der rører sig i klubben. Hans ukuelige vilje og meget beundringsværdige tilgang til det frivillige arbejde er grundstenen for succes i enhver klub. Ikke ret meget ville fungere uden den slags folk i en fodboldklub.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]