3. Division

Roskilde KFUM snupper tidligere BIF-talent

Lucas Sander Petersen- til venstre – Foto – Roskilde KFUM

Af Anders Jensen, redaktør på LigaBold.dk

Roskilde KFUM opruster yderligere forud for de kommende strabadser i 3. division. Klubben har nemlig sikret sig Lucas Sander Petersen, der har en fortid i Greve ad flere omgange, HB Køge, Brøndby, AB og senest norske Brattvåg.

Lucas Sander Petersen siger til LigaBold.dk, at han har savnet dansk fodbold.

– Det er egentlig meget simpelt. Det var ikke det bedste match mellem mig og Brattvåg oppe i Norge. Vi ville nogle forskellige ting, og det er der selvfølgelig flere årsager til. Jeg savnede lidt at komme hjem til Danmark igen, så det er meget det. Der er ikke noget i det. Vi gik fra hinanden som fine venner, og vi gav hånd, og så fik jeg ophævet min kontrakt, siger Lucas Sander Petersen til LigaBold.dk.

Den 24-årige midtbanespiller siger, at han blev kontaktet af 3. divisionsmandskabet, og han ser et godt match mellem de to.

– Jeg blev ringet af KFUM, og jeg har haft nogle snakke med deres sportschef Pierre (Pierre Overgaard, red.). Jeg synes, at vi havde nogle rigtig gode snakke, og projektet lyder ret tiltalende, så det er en klub med ambitioner, så det passer rigtig godt til mig. I tabellen ligger de jo rigtig godt i 3. division, og jeg tror på klubben, og klubben tror på mig, så det lyder som et rigtig godt match, siger Lucas Sander Petersen til LigaBold.dk, der har fået en kontrakt til januar 2023, oplyser han.

Roskilde KFUM indtager andenpladsen i 3. division med 17 point efter ni kampe. Lucas Sander Petersen var en del af Brøndbys U17- og U19-hold fra januar 2013 til juli 2015.