top banner
top banner
top banner
Fyn Serie 1 Pulje 1

RUDKØBING FORVENTER TÆT KAMP MOD LANGESKOV

Fotot: Rudkøbing Boldklub
1
x
2

30/03

15:00

ØB

Rudkøbing BK

Hvem skal i møde i den kommende weekend, samt hvor og hvornår skal kampen afvikles?
Vi spiller søndag kl. 15.00 på hjemmebanen Fynske Bank Arena mod Langeskov.

Hvis du skulle sætte nogle få nøgleord på jeres kommende kamp, hvilke vil du så bruge?
Forventer som alle de andre kampe vi har spillet, at det bliver en tæt affære hvor skarpheden i de afgørende ting vil blive afgørende. Og så håber jeg da stadig, at vi bygger på som hold og når vi gør det kommer den enkelte også til at se bedre ud. Og træningsindsatsen er generelt høj og god og det er den første betingelse for at vi kan udvikle os. Og så glæder det mig at flere af de specielt unge spillere der har været omkring S.3 (2.hold) begynder at byde sig til og håber og tror de vil puste de mere etablerede i nakken.

articles banner

Hvis du skal beskrive jeres modstander, hvilke ord vil du så sætte på dem som hold?
Har ikke set dem spille så ikke meget kendskab. Men Langeskov har altid stået for noget flot og positiv fodbold så det forventer jeg også søndag. Og så ligner de et hold der er ved at komme i gang og som ikke har tabt de seneste 4 kampe og i sidste weekend flot vendte et 0-3 til 3-3. Så vi er forberedt på at det et hårdtarbejdende hold med tro på tingene der kommer.

Hvad gør at I står med de 3 point efter den kommende kamp?
Skal de 3 points blive på øen kræver det – udover at vi alle er parate og klar til at arbejde hårdt – at vores defensiv holder og udvikler de positive tendenser vi har vist og vi samtidig viser skarphed i begge felter. Men forventer som tidligere skrevet et tæt opgør og håber på stor opbakning til holdet – det har vi brug for.