top banner
top banner
top banner
Sjælland Serie 2 Pulje 3

SÅBY-ASSISTENT: VI SKAL VÆRE BEDRE TIL AT FORSVARE

Foto: Såby Fodbold
1
x
2

06/04

15:30

AIK 65 Strøby Fodbold

Såby Fodbold

Hvis du ser på niveauet i jeres række hen over efteråret, er du så overrasket over det, eller er det som forventet – hvorfor/hvorfor ikke?
– Det er overraskende jævnbyrdigt synes jeg, med mange overraskende resultater. For mig at se har der været 2 hold som har været bedre end de andre og de ligger også i toppen af rækken. Så ingen tvivl om at det bliver en tæt række.

articles banner

Set i bagklogskabens ulideligt klare lys, var der så noget I som hold, burde have gjort anderledes i løbet af efteråret og hvis ja hvilket?
– Vi burde nok have haft mere fokus på at forsvare vores mål. Men som træner og hold insisterer vi på at vil spille med bolden. Og det er vi blevet straffet for i nogle kampe. Så der skal vi blive bedre til at forsvare vores mål, samtidig med vi spiller god fodbold. Og det vil være vores fokus i foråret, for vi lukker for mange mål ind. Men vi vil aldrig blive et hold som stiller sig ned og hugger lange bolde op til 2 mand som skal klare det offensive. Og jeg forstår ærlig talt ikke de hold som finder sådan en spillestil ”sjov”.