Sjælland Serie 1 Pulje 2

Såby Fodbold på vej mod Sjællandsserien

Såby Fodbold – Foto – Såby Fodbold

Af Anders Thomsen

Det har været en helt fantastisk flot efterårssæson. I rykkede før efterårssæsonen op i Serie 1, efter I ganske suverænt vandt Serie 2 Kreds 3 året forinden med blot ét nederlag i 22 kampe. Er du overrasket over, det er gået så godt, som tilfældet nu en gang er?
– Vi har været dygtige til at sætte det rigtige hold og det rigtige spændingsniveau til hver kamp. Men jo, lidt overrasket er man jo, når man som oprykker klarer sig så godt, som vi har gjort. Vi har en god sammensætning af spillere og en god træningskultur, som har gjort, at vi har været fysisk ovenpå i de fleste kampe.

Det er blot blevet til et enkelt nederlag i efteråret nemlig 2-6 i jeres tredje kamp mod jeres nærmeste rival Avarta, som også er jeres nærmeste konkurrent, når man ser på stillingen. Føler du også niveaumæssigt, at de er klart jeres største konkurrent til førstepladsen i rækken, og hvorfor?
– Avarta er et godt hold med mange dygtige spillere, og de er helt klart en favorit til at angribe førstepladsen i puljen.

I scorede i den seneste imponerende 81 mål i 22 kampe, og selvom I har taget elevatoren et skridt op niveaumæssigt, så fortsætter I med at banke målene ind i kassen – hele 41 mål er det blevet til indtil videre. Hvad er ifølge dig grunden til, I kan fortsætte den flotte offensive spillestil i Serie 1?
– Vi har en masse spillere med mange offensive kvaliteter, så deraf skaber vi også mange chancer og scorer en del mål.

Når man ser på jeres mange mål, så har både Rasmus Tangvig, Mathias Larsen og Mathias Olsen alle vist sig uhyre giftige foran kassen. Hvordan vil du beskrive disse tre spilleres betydning for jeres hold?
– Det er altid vigtigt at score mål for at vinde kampe. Hvad endnu vigtigere er, at disse 3trespillere har en indvirkning på truppen, som gør, at alle yder til træning, hvilket gør os skarpe i kampene.

Nu I ligger nummer ét efter efterårssæsonen, er jeres målsætning så at jagte en oprykningsplads til Sjællandsserien, og hvorfor eller hvorfor ikke?
Når man overvintrer på en førsteplads, ville det være uambitiøst ikke at gå efter oprykningen, men der skal spilles mange kampe endnu, så vi går stadig ydmygt til opgaven.

Der venter jo helt sikkert 13 meget spændende kampe for jer i foråret, og kampen mod Avarta bliver helt sikkert meget afgørende, men hvordan rangerer den i dit hoved jfr. kampen mod Hvalsø pinselørdag?
– Hjemmekampen mod Hvalsø pinselørdag bliver en kæmpe oplevelse med forhåbentlig tæt på 1000 tilskuere. Men vores fokus vil altid lægge på den næste kamp, så vores fokus vil igennem vores opstart lægge på kampen mod Svebølle i første runde.