top banner
top banner
top banner
Sjælland Serie 2 Pulje 3

SÅBY SKAL LEVERE EN SOLID INDSATS MOD DALBY

Foto: Såby Fodbold
1
x
2

06/04

15:30

AIK 65 Strøby Fodbold

Såby Fodbold

Hvem skal i møde i den kommende weekend, samt hvor og hvornår skal kampen afvikles?
– Dalby, hjemme i Såby kl. 15.30

Hvis du skulle sætte nogle få nøgleord på jeres kommende kamp, hvilke vil du så bruge?
– Rækken er ved at sætte sig og vi tror at de kommende 3 runder vil begynde at vise et billede af hvem der er i toppen og hvem der er i bunden. Det er reelt set kun Bjæverskov og Tune som har været stabile i hver sin ende af tabellen. Det tegner til at blive en tæt række hvor alle slår alle. Vi føler selv vi kunne have haft flere point og det gør Dalby også. Så jeg er sikker på at det bliver en super tæt og spændende kamp mellem 2 hold der er ved at finde fodfæste og som gerne vil score mål. Jeg tror det bliver intenst og underholdene.

articles banner

Hvis du skal beskrive jeres modstander, hvilke ord vil du så sætte på dem som hold?
– Vi kender ikke Dalby super godt, men kan se på deres resultater at det er et godt hold vi skal møde. Men som altid prøver vi at fokusere mest på os selv og bygge videre på de gode resultater vi har leveret de sidste par kampe. Men der er ingen tvivl om at vi skal spille op til vores bedste hvis vi skal vinde!

Hvad gør at I står med de 3 point efter den kommende kamp?
– Vi skal levere samme solide indsats som mod KFUM, hvor vi stod hamrende godt på banen og arbejde stenhårdt for og med hinanden. Vi fik gang i vores offensiv i Tune så de skal ride videre på bølgen, men det skal først og fremmest være en kollektiv disciplineret indsats der skal skaffe os sejren. Og så tror jeg skarpheden i felterne bliver afgørende for begge hold.