top banner
top banner
top banner
Jyllandsserien 1 Pulje 1

Sæby besejrer et ellers stærkt Herning Fremad-mandskab

IF Skjold Sæby

Hvem mødte I og hvad blev resultatet?
– Vi vandt kampen 2-1 over Herning Fremad.

Hvad var din umiddelbare reaktion på opgøret?
– Efter en kamp, hvor vi først var ufattelig dårlige, og efterfølgende en kamp, hvor vi var ufattelig uheldige, så er det en virkelig god følelse at tage 3 point imod Herning Fremad. Det er en kamp, som bølger meget frem og tilbage, og Fremad havde virkelig et godt tag i os i de første 25 minutter, hvor de også kommer foran. Kampen ændrer en smule karakter, da vi får tilkendt et straffet i starten af 2. halvleg. Om det var korrekt eller ej kan jeg ikke se nede fra min ende af banen. Initiativet ligger skiftevis hos begge hold i løbet af de sidste 25 minutter af kampen, men vi fanger Fremad i en omstilling efter 86 minutter og får kæmpet bolden indover stregen efter et indlæg.

articles banner

Hvad tager I med jer videre fra opgøret?
– Vi har rejst os pointmæssigt efter to nederlag, og det har forhåbentlig givet holdet en masse tro på, at vi kan spille med om point i hver eneste kamp.

Hvordan vil du vurdere modstanderen efter jeres møde?
– Herning er et godt hold på stort set alle pladser. De har ikke nogen som stikker rigtig ud i søndags, men de kommer med en enorm masse energi og fysik. Derudover formår de også i særligt første halvleg at spille sig igennem vores defensiv op igennem midten af banen.