top banner
top banner
top banner
Jyllandsserien 1 Pulje 1

SÆSONENS BEDSTE KAMP FOR HERNING FREMAD MOD VILDBJERG

FOTO: Herning Fremad

Endnu en kamp er overstået, hvem mødte I og hvordan endte kampen?
– Vi mødte Vildbjerg SF og vandt 3-1 i sæsonens bedste kamp fra vores side. Kampen starter lige med et par kæmpe chancer i begge ender. Men selvom VSF i glimt viser tænder, så trækker vi stille og roligt fra rent spillemæssigt. Vi spiller rigtig godt og skaber mange kæmpe chancer. Morten ”K” har skudtræning i den kommende uge, men han gjorde det fint på toppen i fraværet af Thomas topscorer. Vildbjerg skaber spænding mod slutningen da vi dummer os i opspillet men det havde været tyveri hvis de havde fået noget med fra den kamp. Vi vinder fortjent og 3-1 var ikke et mål for stort. Flot kamp af gutterne.

Hvad betyder kampens resultatet for jer i tabellen?
– Den betyder alt. Vi havde brug for den sejr. Ikke bare for at komme op i tabellen men også for lige at få det ekstra selvtillidsboost efter den rigtig dårlige kampe mod Sæby. Et selvtillidsboost der skal ligge fundamentet frem mod næste kamp ude mod Randers Freja !

articles banner

Hvilke spillere skilte sig positivt ud i kampen?
– Simon ”Speedy” Nielsen og Morten K var rigtig gode for os i dag, men egentlig var der en fantastisk stemning og intensitet i dag fra alle mand. Noget jeg synes vi har manglet. Folk ville bare ikke tabe den kamp! Jeg synes at Vildbjergs hurtige Magnus Jakobsen (mener jeg han hed) gjorde det rigtig godt for dem. Flot kamp fra hans side !