Jylland Serie 2 Pulje 21

Sammenspillet er unikt i Spangsbjerg

Foto: Spangsbjerg IF

Hvilke ord beskriver bedst din nuværende klub?
– Kort sagt Danmarks bedste klub. Sammenspillet mellem alle i hele klubben er unik, lige fra spillerne, til trænerstaben og til de frivillige. En unik klub som alle fortjener at opleve.

Hvor mange medlemmer er der i klubben?
– Ifølge hjemmesiden er vi 300 aktive spillere.

Hvad gør i dine øjne klubben til noget specielt?
– Som skrevet tidligere er det sammenspillet, men også det at alle der kommer over i klubben, vil klubben det bedste. Spillerne hygger sig virkeligt med hinanden og vi har det godt med alle i Spangsbjerg udenfor banen. Blandt andet pokeraftnerne inde ved vores fantastisk holdleder er specielt, men også det at Jesper P og Morten Møller hver gang vi har fest i klubhuset vælger at bruge deres weekend for at gøre os spillere glade. Det er virkeligt unikt og de gør det med et smil på læben hver gang, og det er noget alle os spillere sætter utrolig stor pris på, at de gider at gøre.

Hvor tænke du derimod, at I skulle sætte ind for at gøre det bedre?
– Så skulle det måske være på kampdagen, hvor man måske godt kunne få flere over at se kampene, eventuelt lave nogle aktiviteter til kampene, så man får flere af klubbens unge spillere over. Eller også skulle klubben gå all in på de sociale medier, for at tiltrække nye personer til klubben.

Hvem fortjener et særligt skulderklap i din klub?
– Som skrevet tidligere Torben Mikkelsen, Jesper P og Morten Møller.

Hvorfor?
– De ønsker virkelig klubben det bedste og de er villige til at gå lidt længere for at alle føler sig velkommen i klubben og klubhuset generelt. Vi spillere har den dybeste respekt for det frivillige arbejde de ligger i klubben og for os

Hvor ser du klubben om 5-10 år?
– Sportsligt håber jeg da at klubben kan etablere sig i Serie 1, og det er da også muligt hvis klubben bliver ved med at få så gode spillere op fra vores ungdomsrækker. Både årgang 97 og 99 blevet rykket et år tidligere op end de egentligt skulle, men det har egentligt bare gjort spillerne bedre og det kulminerede med to sæsoner i Serie 1, så vi må håbe at det er et eksempel de yngre kan lære noget af, selvom de måske synes det er federe at spille mod nogen på deres egen alder. Ellers håber jeg bare at klubben bliver ved med at være et sted man har lyst til at være i.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK. VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.