Jylland Serie 2 Pulje 15

Sandhedens time for Mejrup GU

Mejrup GU 7337

Hvilke nøgleord vil du sætte på jeres kommende kamp?
– Sandhedens time

Hvorfor vil du fremhæve disse nøgleord?
– Fordi vi kommer til at møde et af de absolut bedste hold i vores pulje. Som oprykker er det derfor en fremragende mulighed for at bevise, at vi kan være med på dette niveau. Kan vi få point mod Ølstrup, så tror jeg vi kan få point mod alle hold i denne pulje.

Hvad er succeskriteriet for jer i kampen?
– Vi spiller altid for 3 point, så jeg vil ikke sælge den for 1 enkelt point på forhånd, men så længe vi får point med fra kampen tror jeg vi kan være tilfredse.

Hvorfor?
– Fordi vi tror på os selv.

Hvad skal der til for I lever op til det?
– Vi skal bygge på og arbejde videre. Vi er startet op med en ny træner og et helt nyt spilsystem henover sommeren – Et spilsystem som ingen på holdet har spillet før, så det kræver noget tilvænning.

Hvad er dine forventninger til jeres modstander?
– Vi mødte Ølstrup i en træningskamp inden sommerferien hvor vi spillede 3-3. Her mødte vi er meget stærkt hold, selvom de ikke kom i stærkeste formation. Det er et fysisk stærkt hold, med nogle rigtig store fyre. Sidste gang voldte de os store problemer på dødbolde. Derudover har de nogle profiler, der bestemt skiller sig ud i serie 2. Jeg forventer derfor, at de kommer for at skabe kampen.

Hvorfor?
– Pga. erfaringerne fra vores træningskamp mod dem.

Kommende kamp
Modstander: Ølstrup
Kampsted: Mejrup Stadion
Dato & Klokkesæt: Torsdag den 13/08 kl 19.30.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.a

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]