Danmarksserien Pulje 1

Scoop: Brønshøj henter tidl. divisionsprofil

Foto: Brønshøj Boldklub

Af Anders Jensen, redaktør på LigaBold.dk

Brønshøj har haft et hårdt efterår i Danmarksserien, hvor nedrykkerholdet blot er placeret som nummer syv i Danmarksserie Pulje 1. Derfor har klubben været på udkig efter forstærkninger, og nu har klubben sikret sig en markant én af slagsen.

34-årige Martin Jensen har en fortid i blandt andet Fremad Amager, HB Køge, Rishøj og Slagelse og kan skrive hele 96 1. divisionskampe på CV’et.

Offensivspilleren har siden marts 2021 tørnet ud for Ringsted, hvor han var med til at rykke holdet op i Danmarksserien. Her var Jensen en af de helt store profiler.

Nu skal den tidligere divisionsprofil dog tørne ud for Brønshøj Boldklub.

Jensen siger til LigaBold.dk, at han har valgt at spille for Brønshøj, da klubben har gode ambitioner.

– Jeg synes, at klubben har nogle ambitioner og et godt projekt. Den vil gerne tilbage i divisionerne. Det, synes jeg, er rimelig tiltalende og meget spændende, og det her er selvfølgelig en mulighed for at hjælpe dem tilbage. Det er faktisk mest det. Nu er man trods alt kommet lidt op i alderen, hvor det kan være, at inden man slutter, at man skal bidrage med det sidste, siger Martin Jensen til LigaBold.dk og tilføjer:

– Det er lidt den samme mentalitet som i Fremad Amager, at fansene altid er på lægterne, og det er en arbejderklub og vil være med, hvor det er lidt sjovere. Det, synes jeg, er tiltalende og spændende, så jeg kan forhåbentlig hjælpe dem med det.

Martin Jensen vil gerne gøre en forskel på og uden for banen.

– Jeg håber, at min erfaring kan hjælpe dem lidt. Jeg håber rigtig meget, at jeg kan få stor betydning, og det, tror jeg også, er grunden til, at jeg er blevet hevet ind, selvfølgelig mest for at spille kampene, men også at få omklædningsrummet og det hele til at hænge sammen. Så giver det også resultaterne på banen.

Martin Jensen er ven med Nicolai Rasmussen, som han har spillet med Ringsted og kender fra Slagelse-tiden.

Rasmussen er også taget til Brønshøj, og det gjorde det også til en nemmere beslutning, selvom han nød at være i Ringsted.

– Der er slet ikke nogen tvivl om, at Ringsted er et fantastisk sted. De har et dejligt hold og nogle gode folk, så der er slet ikke noget der. Når man bliver en del ældre, så skal man også se selv i øjnene, angående hvor det giver bedst mening at slutte af henne, om det skal være hygge eller på et hold med ambitioner. Der synes jeg, at Brønshøj var mest på banen med ambitioner og målsætninger, angående hvad de gerne vil, siger Martin Jensen til LigaBold.dk

Brønshøj måtte i sommer vinkel farvel til divisionsfodbold efter hele 76 år i de danske divisioner. Nu skal mandskabet forsøge at spille sig op i toppen af tabellen, men lige nu har holdet hele 19 point op til Ishøj IF, mens B1903 på ottendepladsen blot har to point op.