Københavnsserien

Scoop: KS-klub henter tidligere divisionsback

Emil Vatani – Foto: Brønshøj Boldklub

Af Anders Jensen, redaktør på LigaBold.dk

Vigerslev Boldklub har haft et godt efterår, hvor Anders Jochumsens tropper er placeret som nummer tre i Københavnsserien, og nu bliver mandskabet forstærket til forårets strabadser.

Vigerslev-assistent Kenni Kildeskov Olsen siger til LigaBold.dk, at klubben hentet den tidligere Hvidovre- og Brønshøj-spiller Emil Vatani.

Emil Vatani har også selv bekræftet skiftet over for LigaBold.dk.

– Jeg kender jo Emil (Emil Vatani, red.), og jeg spillede med ham i sin tid i Avedøre i Danmarksserien. En spiller som ham er altid interessant for os at få fat i. Når spillere begynder at trappe lidt ned og ikke kan træne så mange gange om ugen og spille divisionsfodbold, som hans niveau er til, så er det klart, at han nok også søger en klub, som han kender, og han har et forhold til mig og Anders (Anders Jochumsen, red.), siger Kenni Kildeskov Olsen til LigaBold.dk

Hvilke kvaliteter har Emil Vatani?

– Emil er en fantastisk dygtig fodboldspiller. Det er jo et kæmpe scoop, at vi har fået fat i ham til Vigerslev. Han er en rigtig dygtig teknisk spiller, og han har spillet på højt niveau og er hamrende dygtig. Han har så mange kvaliteter, som vi kan bruge hos os, og så er han en fantastisk sympatisk fyr og er meget vellidt.

Vigerslev-assistenten siger, at planen er, at Emil Vatani starter op med holdet 22. januar, når mandskabet vender tilbage efter vinterpausen.

Emil Vatani har senest spillet for Serie 4-klubben FC Hvidovre, som han skiftede til fra Brønshøj.

Backen har også spillet for Skovshoved og Fremad Amager.

Vatani tilslutter sig flere tidligere divisionsspillere, der render rundt i Vigerslev Boldklub heriblandt Frank Palka Jensen, Nicholas Gotfredsen, Daniel ‘Elly’ Pedersen og Daniel Holm.