Sjællandsserien Pulje 1

Scoop: Liria FK hapser tidligere FCN-spiller

Nichlas Rohde - Foto - B 1908

Af Anders Jensen, redaktør på LigaBold.dk

Liria FK frister en tilværelse i Sjællandsserien, hvor mandskabet kæmper om en topplacering i denne sæson. For at opnå det mål har klubben hentet en forstærkning til, der har Superliga-kampe på CV’et.

29-årige Nichlas Rohde, der har spillet i Superligaen for FC Nordsjælland, som han vandt det danske mesterskab sammen med i 2012, er nemlig blevet en del af Liria FK, siger Liria-cheftræner Martin Engelbrecht til LigaBold.dk.

Offensivspilleren har senest spillet for Skovshoved IF, der i den seneste sæson rykkede ned i Danmarksserien.

Martin Engelbrecht siger til LigaBold.dk, at han kender Rohde fra tiden i B 1908.

– Det er kommet i hus via, at jeg har et fint netværk, og jeg sagde ja til den udfordring derude, og han også godt kunne se idéen med Liria FK som projekt og den iver, som der bliver lagt på dagen. De vigtigste ting har været kendskab til træneren og så det spændende projekt, som klubben har, siger Martin Engelbrecht, der kom til klubben i foråret, til LigaBold.dk

Den 46-årige Liria-cheftræner glæder sig over, at klubben har sikret sig en spiller med mange kvaliteter.

– Rohde kan selvfølgelig bidrage til, at man får et bedre træningsmiljø, og han kan bidrage med en erfaring om, hvad der skal til for at være med højere oppe. Han kan lære nogle af spillerne i Liria, at der skal være de forskellige ting både træningsmæssigt og kampmæssigt. Han har jo en fin erfaring, på trods af at han ikke er rundet 30 år. Han bidrager også med sine egne individuelle kvaliteter, og han kommer fra et højere træningsmiljø, siger Martin Engelbrecht til LigaBold.dk.

Nichlas Rohde har tørnet ud for klubber som FC Nordsjælland, islandske Breidablik (på et lejeophold), AB, B 1908 og senest Skovshoved. I Superligaen blev det til fem kampe for FC Nordsjælland, og han var i AB i seks et halvt år. Som helt ung var Rohde en del af Brøndby IF.

I den seneste sæson spillede offensivspilleren fire kampe for Skovshoved og kreerede et mål.

Liria FK, der huserer i Herlev, indtager lige nu fjerdepladsen i Sjællandsserien Pulje 1 med syv point efter fire kampe.

LigaBold.dk har tidligere interviewet Nichlas Rohde om livet som professionel fodboldspiller, og den artikel kan du læse her.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]