Sjællandsserien Pulje 1

Scoop: Værebro henter tidl. divisionsspillere

VB 1968-holdbillede – Foto – VB 1968

Af Anders Jensen, redaktør på LigaBold.dk

VB 1968, også kendt som Værebro Boldklub, er en serieklub med mange profiler.

Klubben huserer i øjeblikket over markante navne som André Riel, Nicki Bille, Martin Albrechtsen og Stephan Andersen.

Mandskabet går benhårdt efter at rykke op i Danmarksserien, og det ser lovende ud med en placering som nummer to i Sjællandsserien Pulje 1.

Det profilerede seriehold har tidligere i vinterpausen hentet Liria-anfører Sebastian Musanti.

Nu kan Sjællandsserie-mandskabet glæde over at have hentet de tidligere divisionsspillere 25-årige Martin Rasmussen og 20-årige Anas Guendouri, siger VB 1968-træner Mohamad El Faour til LigaBold.dk.

Anas Guendouri har senest tørnet ud for Brønshøj i Danmarksserien, mens Martin Rasmussen kommer fra en tilværelse hos Gladsaxe-Hero BK, der ligeledes er placeret i Sjællandsserien.

Mohamad El-Faour siger til LigaBold.dk, at de to nye spillere er nogle kæmpe forstærkninger.

– Martin (Martin Rasmussen, red.) er en god central midtbanespiller og er boks-til-boks. Jeg kender ham i forvejen. Derudover har vi også fået en anden rigtig spændende spiller ind i form af Anas Guendouri. Anas er kommet ud til os gennem vores assistenttræner Ali (Ali Yüksel, red.), der kender ham personligt. Han har været til noget træning og været et kæmpe boost for os. Han er en virkelig klog spiller og har et godt teknisk niveau.

– Nu skal jeg passe på, hvad jeg siger, men jeg tænker, at drengen minder mig rigtig meget om Kaka og Zidane (Zinedine Zidane, red.). Han er ikke hurtig på nogen måde, men han sætter folk af, fordi han er så elegant i sine bevægelser og fanger dem på det forkerte ben og er hele tiden et skridt foran modstanderne. Han sætter folk ud af balance, og så har han en vanvittig assistfod, siger Mohamad El-Faour til LigaBold.dk og tilføjer om Martin Rasmussens kvaliteter:

– Han er en kriger og er boks-til-boks-otter. Han er på et virkelig højt niveau fysisk. Det er hans spidskompetence. Når jeg tænker fysisk, så er det måske ikke så meget duelspillet, men han tager rigtig mange løb i et højt tempo. Han er en klog spiller. Han er en fin pasningsspiller, der kan gøre de andre gode. Han tager det sure arbejde, og så er han ikke for fin til at give bolden til en anden, som kan kreere noget.

Kan vente en stor fremtid for Guendouri

VB 1968-cheftræneren har tidligere været interesseret i Martin Rasmussen. Rasmussen kommer til at bidrage med noget rutine og beslutsomhed og har sine store forcer i det fysiske, der kan holde i alle 90 minutter.

Han har flest defensive kvaliteter, men han kan også bidrage på den sidste tredjedel af banen, fastslår El-Faour.

20-årige Anas Guendouri, der spiller på kanten, er en spiller for fremtiden, og han ser ham som et scoop for Sjællandsserie-klubben.

– Anas (Anas Guendouri, red.) er et scoop, da han kun er 20 år gammel. Han er en spiller for fremtiden. Han spiller forhåbentlig ikke mere end et år hos os, fordi han er så dygtig, som han er, og så det kan det være, at han spiller i 2. division eller noget. Hvis der kommer noget interessant, så skal han da bare afsted, siger Mohamad El-Faour til LigaBold.dk, der tilføjer, at Guendouri kan være en vigtig brik i jagten på at kunne kalde sig Danmarksserie-hold i næste sæson.

Martin Rasmussen har mange seriekampe på CV’et for Liria FK og Gladsaxe-Hero Boldklub, og så har han tørnet ud for Brønshøj, Avarta og Roskilde KFUM.

Anas Guendouri spillede ni kampe for Brønshøj i 2. division i sæsonen 2020/2021, mens han i denne sæson har tørnet ud for Brønshøj 12 gange i Danmarksserien.

VB 1968 er tre point efter BSF i toppen af Sjællandsserien Pulje 1. El-Faours tropper har dog spillet en kamp mere end BSF. VB 1968 møder Snekkersten IF på udebane lørdag 19. marts.