Jyllandsserien 2 Pulje 3

SEJR OG NEDERLAG TIL STØVRING

FOTO: Støvring IF

Endnu en kamp er overstået – hvem mødte I og hvad blev slutresultatet, samt hvem stod for jeres mål i kampen?
– Vi mødte Frederikshavn Kr. Himmelfartsdag og tabte 1-3 og mødte Vorup FB i mandags og vandt 2-1.
Yashar Bavel scorede i Frederikshavn, mens det var Christian Guldager og Mads Harbo mod Vorup.

Hvad er din reaktion på opgøret og hvilket nøgleord passer bedst på den kamp i spillede?
– Frederikshavnkampen først. Vi er rigtig ærgerlig over at tabe kampen, og specielt de mål vi indkasserede. Generelt var vi bedst imellem felterne, men offensivt formåede vi ikke at spille de mange muligheder vi havde til chancer og defensivt var vi i de afgørende situationer både uafstemte og uheldige. Derudover havde vi ikke marginalerne med os. Frederikshavns holdleder (tror jeg han var) havde endda overskud til at forbyde mig at nævne manglen af kendelser til os på Ligabold. Han er tilsyneladende en flittig læser, og bør derfor vide at jeg aldrig kommenterer på den slags, men han må jo have ment jeg havde grund til det.

Vorupkampen: Det var en kamp mellem to gode hold, der gav hinanden en god kamp, og hvor vi var en tand bedre end de var. Vi formåede denne gang at spille mulighederne til chancer og ret beset kunne vi have lavet 2-3 mål mere. Jeg synes Vorup har et glimrende afbalanceret hold, men jeg føler også at vi havde lært godt af den første kamp imod dem, og specielt er jeg tilfreds med at vi lykkedes med at stække meget af deres spil centralt og op på angriberne. Den endte som en helt fortjent sejr, selvom man havde bange anelser, idet vi førte 1-0 og ramte overlæggeren og minuttet efter udlignede Voup, så man frygtede lidt at det ville gå som i en del af de andre kampe, hvor vi trods gode præstationer ikke har fået point. Spillerne leverede dog et strålende modsvar, og vi kunne efter føringsmålet til 2-1 havde udbygget føringen yderligere.

Hvilke spillere skilte sig positivt ud i kampen og hvorfor?
– Over de to kampe synes jeg at den unge duo Asger Bundgaard og Casper Henriksen har gjort gode fremskridt, lige som Yashar Bavel har været farlig for os.

Der er få runder igen af forårssæson. Hvordan ser du mulighederne i de sidste kampe?
– Hvis vi vinder de tre sidste kampe er mulighederne til stede. Er vi maksimalt heldige kan vi måske nøjes med 7 point, men vi kommer på banen hver eneste gang for at vinde.