Selv efter 100 år er Aalborg Freja en velfungerende klub

Aalborg Freja 8949

Hvor længe har du været i din nuværende klub?
Jeg har været i Aalborg Freja i 5 år.

Hvad betyder klubben for dig?
Klubben betyder enormt meget for mig. Klubben har givet mig rigtig meget både i venskaber og personlig udvikling, hvorfor jeg forsøger gengælde med, at bidrage så meget som muligt på frivillig basis.

Hvis du sammenligner klubben med andre klubber du har været i, hvad er så den største forskel?
Aalborg Freja skiller sig ud på 2 punkter i forhold til mine tidligere klubber. Det sociale liv, klub liv, klubånd, kald det hvad du vil. Fra første dag jeg trådte ind af døren, har jeg følt mig velkommen. Dette udspringer så også i de mange fælles arrangementer og fester vi har, på tværs af afdelinger både herrer og damer. Dernæst på den evne til, altid at kunne finde frivillige hænder der har lyst til at støtte op om klubben, hvad end det er til Aalborg City cuppen, en tjans i cafeteriet eller træne et hold. Det viser også bare, hvor mange der støtter op om klubben. Fantastisk.

Hvis du skulle beskrive klubben med få ord, hvilke ville du så bruge?
Det sociale liv og klubånd

Hvorfor vil du sætte netop disse ord på klubben?
Jeg syntes de 2 ovennævnte hænger meget sammen med tidligere beskrevet. Vi har i klubben et fantastisk sammenhold, hvad end det C-truppen på herrer siden, eller 1. holdet på dame siden. Vi samles på tværs af afdelinger flere gange om året til fede fester, for vi ligesom 1. og 2. halvleg, er vi også bedst i 3. halvleg.

Hvilke værdier kendetegner din nuværende klub?
Socialt sammenhold, fællesskab og høje ambitioner.

Hvad betyder disse værdier for dig?
Det betyder rigtig meget, da de er sammenlignelige med mine egne. Jeg tror også de er medvirkende til, at vi selv efter 100 år, er en velfungerende klub der stadig kan tiltrække spillere på alle niveauer.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK. VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.