Sjællandsserien Pulje 2

Selvtillidsfyldt målmand klar til efterårssæsonen i Gørslev

Gørslev Gørslev

Hvem forventer du bliver manden med de afgørende mål i efterårssæsonen?
Vi har en del nye som kan kandidere til denne. Emil Friis er kommet til, han var topscorer i Køge BK sidste år, og er et godt bud. Søren Falden der er kommet til, har nogle forcer som kan gøre ham rigtig giftig. Desuden er Herfølges topscorer fra sidste sæson også trådt til i truppen ( følg med på Facebook, der kommer snart præsentation ) og han ved virkelig også hvor målet står! Udover det har vi altså også spillere som Nick Nygaard, Simon Jørgensen, og Tim Andersen som vil gøre alt hvad de kan for at blive topscoren næste sæson.. Det er alle spillere som hver især har nogle særlige forcer, som er svære for forsvaret at håndtere. Det bliver ihvertfald spændende at følge med

Hvem står på stregen og skal forhindre jeres modstander i at score?
Andreas Fischer har været Gørslev IF’s ankermand de sidste 2 år Han har vist stabilitet og har ikke misset en kamp det sidste år.Fischer er med sine 21 år ved at få erfaringen til at leverer uge efter uge og er en sikker sidste skanse.

Hvad er hans største styrke som målmand?Selvtillid er nok mellemnavnet
Attituden er uden tvivl en vigtig del af Fischer’s styrker. Andreas er desuden en spillende målmand der deltager i det opbyggende spil, både med venstre og højre ben.

Mange unge stjerneskud er dukket op på den danske fodboldhimmel, hvem skal man holde specielt øje med hos jer i efteråret? 
Vi har fået tilgang fra en ung spiller på 18 år fra Køge Nord, som bliver MEGET spændende at følge ! han vil uden tvivl blive en profil i rækken. En anden kunne være vores nye angriber fra Herfølge, som tidligere har været en del af Future landsholdet, og stadig kun er 20 år gammel. Men vores hold er fyldt med unge spillere som er værd at holde øje med, bla.
Simon Jørgensen, på 21
Emil Friis, på 21
Andreas Fischer, 21
Casper Olsen, 20 år
Stefan Pedersen, 21 år
Zakarias Rahbek, 19 år.
Generelt er vores hold meget ungt, og det bliver spændende at følge udviklingen.  Vi vil blive ved med at udvikle os som hold! Vi har langt fra peaket endnu.

Kommende træningskampe:
Modstander: Greve DS
Dato: Lørdag. d. august
Kampsted: Greve Stadion
Klokkeslet: Kl. 12.00

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.