SENIORANSVARLIG HOS FC SILKEBORG GENERELT POSITIVT OVERRASKET

SENIORANSVARLIG HOS FC SILKEBORG GENERELT POSITIVT OVERRASKET

Hvis du ser på niveauet i jeres række hen over efteråret, er du så overrasket over det, eller er det som forventet – hvorfor/hvorfor ikke?
Jeg er positivt overrasket over flere ting i efteråret, både ved os selv om også ved vores modstandere. Ved os selv er jeg stolt af at vores trænerteam har fået spillerne til, at holde dampen oppe hele vejen og efter at vi har sikret os oprykningen, går fra de sidste to kampe med en samlet målscorer på 10-2. Ved vores modstandere er jeg meget imponeret over at Fårvang “glemmer” at få armene ned oven på oprykningen og går uimponeret til serie 2 og tordner af sted helt til 8. spillerunde før de går fra banen uden point. Tjele er også en positiv overraskelse, som vi havde fornøjelsen af i efteråret 2017, men i denne sæson var et helt andet og meget bedre hold. Sidste hold jeg vil nævne er Foulum som levere et helt vildt comeback og henter 9 point i de sidste 3 spillerunder og derved sikre sig overlevelse med et meget ungt hold.

Set i bagklogskabens ulideligt klare lys, var der så noget I som hold, burde have gjort anderledes i løbet af efteråret og hvis ja hvilket?
Nu er vi jo 10 point fra at få den perfekte sæson, så der er da meget vi kan arbejde på endnu. Men jeg syn at vi har fået rigtig meget ud af efteråret, også på trods af nogle enkelte udfald. Men det må man forvente med en trup, som har en gennemsnitsalder på 23 år.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]