Sydbank Pokalen

Sensation udeblev: Kim Aabech og co. vandt

Nørrebro FF – Hvidovre IF – Foto – Anders Jensen

Af Anders Jensen, redaktør på LigaBold.dk

Mimersparken (LigaBold.dk): ‘En kulmination’ havde Nørrebro FF-spiller, medstifter og formand Mohammad Howeidi sagt til LigaBold.dk om onsdagens pokalbrag i Mimersparken mod Hvidovre IF i anden runde af hovedturneringen af Sydbank Pokalen, og mange tilskuere var også mødt op i Mimersparken på Nørrebro i det fine september-vejr for at støtte Serie 1-holdet i opgøret mod 1. divisionsmandskabet.

Hvidovre IF havde de tidligere Superliga-spillere Kim Aabech og Matti Lund Nielsen i startelleveren, og der var også debut til Nicolai Clausen og Christoffer Boateng, der er kommet til fra Brønshøj (permanent) og Vendsyssel FF (leje). Hvidovre-cheftræner Per Frandsen havde dog valgt at spare en del spillere til opgøret.

Hjemmeholdet fra Nørrebro FF stillede blandt andre med de tidligere divisionsspiller Morten Levinsen og Billal Oali fra start.

Nørrebro FF havde i første runde gjort det af med Virum-Sorgenfri Boldklub fra Serie 2, mens Hvidovre IF vandt med knusende 9-1 over Herstedøster IC fra Danmarksserien.

Der var god tænding på fra start af, hvor Nørrebro FF kæmpede intenst, mens Hvidovre IF forsøgte at presse højt op på banen.

Efter ni minutters spil tilspillede Nørrebro FF sig en fin mulighed, da Asger Ubbesen fandt Billal Oali i Hvidovre-feltet, men Oalis skud blev blokeret.

Tre minutter efter gik det dog galt for Nørrebro FF. Tobias Barbosa dummede sig i feltet, da Nørrebro FF-spilleren fældede Matti Lund Nielsen. Her var dommeren ikke i tvivl, da han dømte straffespark til Hvidovre IF, men der var stor utilfredshed at spore på Nørrebro-bænken.

38-årige Kim Aabech gik til pletten, og den tidligere Superliga-spiller udplacerede Alexander Novo i Nørrebro FF-målet til 1-0 for Hvidovre IF.

Det var med til at skrue Nørrebro FF’s aggressivitet lidt ned.

Alexander Novo reddede Nørrebro FF efter 18 minutter, da Rasmus Louie Larsen fandt Christoffer Boateng i Nørrebro-feltet og tvang målmanden til en redning.

Kort efter havde Mouner Al Saadi en god dribletur op på Hvidovres banehalvdel, men Filip Djukic fik styr på situationen.

Nørrebro-spillerne forsøgte at råbe lidt gejst ind i holdet, mens Hvidovre stadig sad mest på spillet.

Efter en halv times spil fik Hvidovre et frispark, og det tog Boateng sig af. Skuddet blev rettet af og snød Novo, men skuddet røg over kassen. Det var dog ikke med til at ryste det hårdtkæmpende hjemmehold.

Efter 34 minutter kom der et kæmpe jubelbrøl i Mimersparken. En lang bold fra Alexander Novo jagtede Billal Oali, og han pressede en Hvidovre-forsvarsspiller. Filip Djukic nåede ikke ud til bolden først. Det gjorde Billal Oali til gengæld, og han kunne hamre bolden forbi Djukic til 1-1.

Kort efter 1-1-scoringen var Nørrebro FF ved at ryste Hvidovre endnu en gang, da Christopher Carlsen kom ind tæt under Hvidovre-målet, men han bankede bolden over kassen.

Nørrebro FF viste utrolig aggressivitet, og mandskabet prøvede at stresse et lidt rystet Hvidovre-hold i slutningen af første halvleg. Der blev dog ikke scoret mere i første halvleg, og derfor stod der 1-1 ved pausen.

Boateng scorede to mål

Fra anden halvegs start var der også godt gang i tilskuerne, og noget, der lignede romerlys, blev tændt. Hvidovre forsøgte at presse hjemmeholdet fra start af anden halvleg ved at sætte tempo, da stillingen stadig var 1-1.

Seks minutter inde i anden halvleg fik Kim Aabech en god mulighed, da han tæmmede et indlæg flot ned. Alexander Novo var dog vaks og samlede bolden op.

Nørrebro FF tilspillede sig ikke de store muligheder i anden halvlegs indledning, da Hvidovre stort set kun sad på spillet.

Med en halv time igen blev Tobias Thomsen sendt på banen for Hvidovre IF.

Målscorer til 1-1 Billal Oali forsøgte sig dog mod Hvidovre-målet kort efter, men Djukic havde læst skuddet. I den anden ende gik det hurtigt.

En personlig fejl på Nørrebro-holdet kostede, og så stod debutanten Christoffer Boateng fri i feltet. Han kanonerede bolden i nettet til 2-1 for Hvidovre IF efter 61 minutter.

Selvom Serie 1-mandskabet nu var bagud, så løb holdet mange meter, men det så også ud til, at kræfterne var ved at slippe en smule op for Nørrebro FF. Fighterviljen manglede dog ingen ting.

Hvidovre tilspillede sig flere store chancer, og det lignede, at en 3-1-scoring ville falde, men Nørrebro FF stod godt imod.

Kim Aabech leverede en flot dybdeaflevering til Christoffer Boateng med et kvarter igen, og han forsøgte at chippe læderet over Novo i Nørrebro-feltet. Det endte dog med et målspark.

Nørrebro FF forsøgte med at sætte det sidste ind for at tømme tanken, men Hvidovre viste rutinen. Med få minutter igen appellerede Nørrebro FF kraftigt for et straffespark for hånd på bolden, men dommeren valgte ikke at dømme noget.

Efter 89 minutter cementerede Christoffer Boateng sejren, da han scorede sit andet mål til 3-1 for Hvidovre IF efter et fint hovedstød.

Det hele endte med en sejr på 3-1 til Hvidovre IF, der dermed skal møde FA 2000 i tredje runde af Sydbank Pokalen. Den kamp er sat til at blive spillet onsdag 22. september klokken 16.30.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]