Sydbank Pokalen

Serie 1-hold lynede mod Hvidovre: Fantastisk

Mouner Al-Saadi – Foto: Anders Jensen

Af Anders Jensen, redaktør på LigaBold.dk

Mimersparken (LigaBold.dk): Et stort jubelbrøl lød i Mimersparken onsdag aften. 1. divisionsholdet Hvidovre IF var kommet foran i Sydbank Pokalen-opgøret mod Nørrebro FF fra Serie 1, men efter 34 minutter bragte Billal Oali balance i regnskabet.

Dog endte Serie 1-mandskabet med at tabe 1-3 til Hvidovre IF i anden runde-opgøret af Sydbank Pokalen.

Nørrebro FF-spiller Mouner Al-Saadi siger til LigaBold.dk, at 1-1-scoringen gav holdet et kæmpe boost.

– De fik jo et straffespark til at starte med, men vi fik udlignet, og vi spillede en fantastisk første halvleg. Vi fik scoret til 1-1, og det pumpede bare vores selvtillid op. Det var selvfølgelig et 1. divisionshold, som vi mødte, så det var en stor udfordring, siger Mouner Al-Saadi til LigaBold.dk.

Er du overrasket over, hvad I leverede?

– Jeg er meget imponeret. Det blev til et nederlag på 1-3. I første runde vandt de 9-1 over et Danmarksserie-hold, så man kunne godt fornemme, at vi spillede en rigtig fin kamp. Det var ærgerligt, at vi ikke fik scoret til sidst, men sådan er fodbold.

Nørrebro FF gik til pause med 1-1, men i anden halvleg nettede Christoffer Boateng to gange til slutresultatet 3-1. 19-årige Al-Saadi mener, at Hvidovre havde mere at skyde med til sidst.

– Jeg følte, at første halvleg var en smule bedre. Vi kunne i hvert fald følge med. Jeg tror, at de vandt anden halvleg på luften, men det er jo et 1. divisionshold, og de havde mere luft i kampen i forhold til os. Vi er selv lige kommet fra ferie, men det var ellers en fornøjelse at møde dem. Det var en oplevelse.

Er virkelig stolt

Der var også mødt mange mennesker op i Mimersparken for at støtte enten Nørrebro FF og Hvidovre IF, og Al-Saadi glæder sig over den store opbakning.

– Jeg er virkelig stolt over vores Nørrebro-fans og også tak til Hvidovre-fansene, der kom ud. De er en kæmpe støtte, og jeg takker af hele mit hjerte til Nørrebro-fansene.

Selvom Nørrebro FF nu er ude af Sydbank Pokalen, så kan holdet bruge opgøret mod Hvidovre til meget.

– Vi kan tage det med, at vi kæmper for det, som vi gerne vil, og vi har store ambitioner om at rykke op til KS (Københavnsserien, red.) i denne sæson, og det er den ambition, som vi skal følge, og så skal vi bare køre på. Det kan vi sige, at vi gjorde i denne kamp. Et 1-3-nederlag – vi skal give os selv et klap på skulderen, siger Mouner Al-Saadi til LigaBold.dk.

Nørrebro FF indtager lige nu fjerdepladsen i den københavnske Serie 1.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]