Sjælland Serie 1 Pulje 2

Serie 1-klub henter tidligere Næstved-talent

Jacob Piilgård – Foto – Vordingborg IF

Af Anders Jensen, redaktør på LigaBold.dk

LigaBold.dk kunne mandag fortælle, at 19 spillere har valgt at takke af i Vordingborg IF.

En af dem er Jacob Piilgård, men han har allerede fået fremtiden på plads.

25-årige Jacob Piilgård, der har en fortid i Næstved, siger til LigaBold.dk, at han skifter til Serie 1-mandskabet Herlufsholm GF, der har den tidligere Vordingborg-spiller Mikkel Bruun som cheftræner. Piilgård har også tidligere tørner ud for Herlufsholm GF.

– Jeg er blevet spurgt lidt rundt omkring, men i forhold til min familie og mit arbejde tager jeg en halvleg sammen med mange af de andre gutter i Herlufsholm. Vi har valgt at tage dertil, da en af vores tidligere holdkammerater Mikkel Bruun er cheftræner dér, siger Jacob Piilgård til LigaBold.dk.

Hvilke forventninger har du?

– Det er for at få noget ro på, men samtidig kan vi få skabt et fedt miljø i HG (Herlufsholm HG, red.). De har en masse gode faciliteter, og det er en stor og traditionsrig klub. De har en idé om, da de gerne vil plante sig i Sjællandsserien. Det tænker jeg, at vi kan være med til med de spillere, som der kommer.

For Piilgård er et ærgerligt farvel til Vordingborg IF, hvor spillerne har haft et godt sammenhold, og han har lidt en tom fornemmelse lige nu.

– Det er en vemodig måde, at det slutter på, fordi man føler lidt, at man har brugt et halvt år på at spille for klubben og holdet med den intension om, at klubben gerne ville mere, så man føler, at man har spildt et halvt år, hvor jeg for mit vedkommende kunne have været i Herlufsholm og hjulpet dem op i Sjællandsserien. Det føles lidt tomt, og det føles som om, at man har brugt tiden forgæves, siger Pilgård og tilføjer, at han har kendskab til fem-syv spillere i alt, der drager til Herlufsholm fra Vordingborg.

Hvor længe Piilgård kommer til at være i Herlufsholm, må tiden vise.

– Jeg tager det lidt, som det kommer. Hvis det kører derudad, og det bliver opbygget, så kan man godt få opbygget det, som der var i Vordingborg, men jeg har ikke de store fremtidsplaner angående det. Lige nu er det bare for at få lidt ro på og spille noget fodbold igen. Ambitionerne har ikke været så store og på tegnebrættet. Jeg vil gerne have lidt ro og et overblik. Om det bliver et halvt, halvandet år, eller om det er resten af min fodboldkarriere, ved jeg ikke, siger Jacob Piilgård til LigaBold.dk.

I den seneste sæson spillede Herlufsholm GF i Sjællandsserien.