Sydbank Pokalen

Serie 1-spiller savnede Nikola Saric i opgør

Loris Spasojevic – Foto: Anders Jensen

Af Anders Jensen, redaktør på LigaBold.dk

Jens Jessens Vej (LigaBold.dk): Tirsdag aften var der pokaldyst på programmet, da Serie 1-mandskabet CBS Sport skulle forsøge at tage fusen på Danmarksserie-holdet Tårnby FF i tredje kvalifikationsrunde af Sydbank Pokalen 2021/2022.

Den mission var tæt på at lykkes, da det undertippede hjemmehold kom foran med 3-1 efter godt en halv time. CBS Sport løb dog tør for kræfter, og derfor endte Tårnby, som vinder af pokalopgøret, med 5-3.

Tårnby FF har flere store profiler i truppen heriblandt Simon Richter, Andreas Granskov, Nikola Saric og Patrick Da Silva, der lige er kommet til klubben.

CBS Sport-spiller Loris Spasojevic siger til LigaBold.dk, at han er ærgerlig over, at Serie 1-holdet ikke formåede at snuppe sejren. Han var dog glad for at spille mod flere tidligere Superliga-profiler i form af Andreas Granskov og Patrick Da Silva. Han savnede dog den tidligere HB Køge- og Liverpool-spiller Nikola Saric.

– Lige nu er vi ærgerlige, fordi vi var så tæt på. Vi scorede tre mål mod et Danmarksserie-hold, og det, synes jeg, er pænt godt, så det er ærgerligt, men når den lige får lov til at lægge sig, og vi får drukket en lille ‘piller-paller’, så er det mere stolthed, der blusser op i os, siger 26-årige Loris Spasojevic til LigaBold.dk.

Hvad synes du, at CBS Sport fik vist som hold?

– Jeg føler, at vi fik vist, at vi er nogle gode fodboldspillere, men at vi ikke træner mere end én eller to gange om ugen, hvis vi er heldige, så det ligger bare i meterne. De har jo nogle stjerner på holdet. Nu savnede jeg den ‘store’ Nikola Saric. Ham havde jeg håbet på at have spillet på bane med, men det skete ikke.

Flotte kasser

CBS Sport spillede en flot første halvleg, hvor Serie 1-mandskabet blandt andet bragede mange flotte mål i kassen. Loris Spasojevic stod for et brag af et mål til 1-1 efter et skud et godt stykke uden for feltet, mens Jonas Dalgård sendte et drømmehug op i krogen til 3-1 for CBS Sport.

– Vi spillede mod et godt Tårnby-hold, der havde styr på bolden, og de spiller jo i et par rækker over os, men jeg synes, at vi fik presset dem lidt især i første halvleg, hvor vi havde energi, og vi kom også foran med 3-1. Vi lavede nogle klassekasser.

– Jones (Jonas Dalgård, red.) er flyvende for tiden, og jeg synes bare, at der var en god energi. Det var pisseærgerligt, at vi lukkede en 2-3-basse ind inden pausen, og så gik vi lidt ind til anden halvleg med ‘downs’ på. Det var en mega fed kamp.

Hvordan oplevede du dit eget mål. Det var da meget godt sparket ind?

– Ja, jeg er jo gammel angriber og ‘goalgetter’, men jeg har ikke så mange meter i benene mere, men jeg prøver at lure lidt foran. Det var bare lidt en instinktiv teknik, og så vippede jeg den bare op i hjørnet, så det var en pissefed måde.

Frygtede en øretæve

CBS Sport kom hurtigt bagud i pokalopgøret, og der var Serie 1-spilleren en anelse bange for, at holdet ville løbe ind i en øretæve.

– Jeg følte egentlig, at de var klart, da de kom ud, men vi mistede ikke modet. Jeg tænkte, at da vi kom bagud, at det ville blive en tenniscifre-sejr, så jeg tror egentlig bare, at vi viste, at vi er nogle gode fodboldspillere ved at give igen og score til 1-1. Så fik vi vendt kampen, og så spillede vi fantastisk. Stor cadeau til drengene.

Er du overrasket over, hvad Tårnby FF viste?

– Det er svært at sige. De har jo nogle gode fodboldspillere, og de har styr på det, men de lavede bare nogle mærkelige fejl en gang imellem. De havde et lidt svingende niveau, siger Loris Spasojevic til LigaBold.dk.

Med 3-5-nederlaget i Sydbank Pokalen kan CBS Sport nu koncentrere sig om tilværelsen i Serie 1. Her er holdet placeret som nummer fem med 34 point efter 20 kampe.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]