København Serie 1 Pulje 2

Serie 1-tophold om længere pause: Katastrofal for os

Serie 1-tophold om længere pause: Katastrofal for os

Dragør ligger til oprykning fra Serie 1 pulje 2 i København, men det er endnu uvist, om Amager-holdet får lov til at spille forårssæsonen, hvor man skal sikre pladsen i Københavnsserien fra næste sæson.

Mandag blev arbejdet udsat til og med 13. april, og det kalder cheftræner Henrik Gundersen for katastrofalt for Dragør, der får sværere ved at føre sin boldbesiddende spillestil ud i livet.

– Alt var jo sat op efter, at vi skulle i gang den 4. april med forventningerne om at komme afsted i fuldt drøn. Det kommer vi ikke til nu, for vi mister en masse form. Vi mangler alt det med bolden, forståelsen for hinanden, og alt det med at kunne spille i de huller, der opstår, indleder Gundersen til ligabold.dk og fortsætter:

– Vi vil gerne være et spillende hold, så vi bliver en smule låst på det i modsætning til andre hold i række, der står nede og satser på andenbolde. Så det er katastrofalt for os.

Dragør-chefen fortæller, at holdet fik aflyst sin træningslejr i Tyrkiet på grund af coronavirussens udvikling. Den skulle have gjort spillerne helt klar til sæsonen, men i stedet er det altså nu op til spillerne selv at holde sig i form.

– Spillerne er jo sendt hjem, og vi kan ikke tillade at sige, de skal lave alt muligt. De kan ikke gå i fitness, og de kan ikke gør  det ene eller det andet. Som trænere kan vi bare appellere til, at spilleren holder sin krop ved lige. Det har vi snakket om, og så er der ikke så meget andet at gøre end at vente.

– Menneskeligt aspekt gør fodbolden sekundær

Dragør fører i vinterpausen sin pulje, hvor man er á point med Vigerslev. De to hold sidder på de direkte oprykningspladser, hvor fra de har syv point ned til Jægersborg.

Det ser altså godt ud, men lige nu er det uvist, om sæsonen bliver gældende. Det fylder dog ikke meget hos Gundersen, som kalder fodbolden sekundær i den situation, som verden befinder sig i lige nu.

– Selv om jeg har været i fodbold i 40 år, så synes jeg, at nogle ting bare er vigtigere. Der er et menneskeligt aspekt i det her, som gør, at fodbolden bare er sekundær, og det er ligegyldigt, hvilket niveau det er på. Det handler dybest set om menneskeliv – uden at skulle dramatisere det mere, end det er, siger han og tilføjer:

– Men jeg håber og tror på, at vi kommer i gang igen, og at vi skal ud at spille os til en oprykning. Det kommer ikke til at ske under optimale vilkår, men vi er alle i samme båd, og så må vi tage den derfra.

Fodbolden er i skrivende stund udsat til og med den 13. maj.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK. VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]