Fyn Serie 1 Pulje 2

Seriebomber efter 24 mål: Ambitioner er nået

Kildemosens Boldklub-holdfoto – Foto – Kildemosens Boldklub

Af Anders Jensen, redaktør på LigaBold.dk

Odense-klubben Kildemosens Boldklub er placeret lunt i svinget i Serie 1 i forhold til at rykke op i Albaniserien til næste sæson. En af grundene til, at det er gået så godt for klubben, er takket være den 28-årige angriber Emil Petersens mange mål.

Han er noteret for hele 24 mål i 19 kampe for klubben, og det gør ham til topscorer i puljen. Han scorede blandt andet seks mål mod Nørre Aaby IK i holdets seneste kamp i Serie 1, hvor mandskabet vandt med 8-1.

Emil Petersen siger til LigaBold.dk, at en af grundene til den store succes er, at han har formået at holde sig fit i løbet af hele sæsonen.

– Der er mange ting, der har fungeret. Jeg har holdt med fuldstændig skadefri, og jeg har egentlig kunnet spille rigtig mange kampe i denne her sæson. Nogle gange har der været nogle sæsoner med lidt for mange afbud grundet arbejde og skole. Nu føler jeg, at jeg er kommet ind i en god stime, hvor jeg kan spille hver gang, og vi har fået så godt et hold nu.

– Vi har alligevel fået en fire-fem spillere til her til vinteropstarten, så det har gjort, at holdet er godt, og vi ligger kun med én angriber oppe foran, så giver det også mig nogle bedre muligheder. Der er mange ting, der har lykkes. Når man først begynder at score mål som angriber, så har man også selvtilliden til, at alt kan lykkes, og det har det gjort, må man sige, siger Emil Petersen til LigaBold.dk.

Artiklen fortsætter under billedet.

Emil Petersen. Foto: Kildemosens Boldklub

Ville drosle ned

Trods de mange mål, så har Emil Petersen ikke de store planer om at prøve talentet af på et højere niveau. Han har dog tidligere spillet på et højere niveau, men det er også tidskrævende, siger han.

– Jeg har tidligere spillet fem år i Fynsserien (Albaniserien, red.) i henholdsvis ØB (Østre Boldklub, red.) og Aarslev, inden jeg kom til Kildemosens. Kildemosens kom jeg egentlig til, da de lå i Serie 2, fordi jeg gerne ville drosle lidt ned på fodbolden, og jeg havde egentlig ikke tiden, og jeg læste HD på aftenskole, så jeg kunne ikke træne særligt meget. Lige inden, at jeg tog det skridt og ville ned i Serie 2, så var jeg lige ud forbi TPI’s (Tarup/Paarup IF’s, red.) Danmarksserie-hold, hvor jeg trænede med derude.

– Efter to måneder sagde cheftræneren, at jeg sådan set godt kunne være med på niveauet, men at jeg allerede havde haft flere afbud, end en førsteholdsspiller ville have på en hel sæson. Der kunne jeg ikke være med, og så tænkte jeg, at jeg bare ville spille noget hyggebold i stedet for, men det er så blevet lidt mere seriøst igen, efter at vi rykkede op. Det har jeg det godt med, da jeg har mere tid nu, men jeg tror, at mit ambitionsniveau, det er ligesom nået. Jeg vil ikke prøve mig af ellers.

Så du synes selv, at du er et godt sted?

– Ja, men jeg vil ikke kunne afvise det, hvis der kommer et eller andet, som jeg ikke kan sige nej til, men som udgangspunkt har jeg det rigtig godt i Kildemosens, og der tænker jeg, at jeg vil fortsætte.

Ubehagelig at spille mod

Når den målfarlige angriber skal beskrive sig selv som målmager, så er han god til lidt af det hele.

– Jeg tror, at jeg er rigtig ubehagelig at spille mod, fordi jeg er sindssyg hård i mit pres generelt, og jeg vil gøre alt for at vinde bolden. Derudover er jeg svær at læse, da jeg sparker lige godt med højre og venstre ben, hvilket nok er én af mine allerstørste forcer, at jeg kan gå begge veje. Jeg er også forholdsvis alsidig. Jeg er god på hovedet. Det er nok det, som der kendetegner mig umiddelbart, siger Emil Petersen til LigaBold.dk.

Kildemosens Boldklub indtager lige nu førstepladsen i Fyn Serie 1 Pulje 2 med 49 point efter 22 kampe. Det er et point mere end Glamsbjerg IF og Middelfart Boldklub & Gymnastik. Middelfart-klubben har dog en kamp i hånden.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]