Sjællandsserien Pulje 1

Serieklub forstærker sig: Henter Marc Bredal

Marc Bredal – Foto – Thomas Løser

Af Anders Jensen, redaktør på LigaBold.dk

Onsdag kunne LigaBold.dk fortælle, at Sjællandsserie-mandskabet har hentet den tidligere Superliga-spiller Nichlas Rohde til klubben. 

Nu bliver mandskabet yderligere forstærket.

26-årige Marc Bredal har tidligere spillet divisionsfodbold for Brønshøj, Hillerød og FC Roskilde, men nu skal han tørne ud i Sjællandsserien for Liria FK. Det siger Liria-cheftræner Martin Engelbrecht til LigaBold.dk.

Marc Bredal skiftede i februar fra Ishøj IF til Hillerød, men grundet tidsmangel vendte forsvarsspilleren tilbage til Ishøj kort tid efter.

Bredal har også tidligere været en del af B 1908, hvor Liria-cheftræner Martin Engelbrecht har været træner før, og der er igennem den relation, at kontakten er opstået.

– Nu har jeg været i B 1908 før Liria, og der var Marc på det tidspunkt lige kommet, da jeg kom til. Så er jeg løbet ind i ham i både Ishøj og Allerød. Han ville også gerne være med på vognen. Han var faktisk stoppet i Ishøj og har holdt en lille pause, og nu vil han gerne i gang igen, og der tror jeg, at man har været heldig at ramme ham på det rigtige tidspunkt, og så har han jo kendt flere af dem, der er kommet, og så har han takket ja til at forsøge at være med på den rejse, som der forhåbentlig kommer, siger Martin Engelbrecht til LigaBold.dk.

Liria-cheftræneren mener, at Bredal kan bidrage med en god stabilitet og forudsigelse i forskellige situationer. Bredal har tidligere været tilknyttet Lyngbys og FC Nordsjællands ungdomsafdeling samt B 1908, Nykøbing FC, FC Roskilde samt Hillerød, Allerød og Ishøj ad flere omgange.

– Han kommer til at bidrage med et bedre setup til træningsmiljøet, og så kommer han med en masse ro, da han er en dygtig spillende stopper. Han har også noget erfaring i bagkæden. Han kommer med noget erfaring og ro i opspillet. Han kan også bidrage med, at han har spillet højere oppe, så han ved, at der er nogle forventninger til de forskellige scenarier, alt efter hvad klubben gerne vil, siger cheftræneren.

Flere forstærkninger

Udover Nichlas Rohde og Marc Bredal kan Martin Engelbrecht også fortælle, at klubben har fået to yderligere ind, og det er den tidligere Avarta-målmand Jakob Sandbech Jensen samt den tidligere Vanløse-spiller Alexander Funch. De har begge senest spillet i B 1908. Det glæder cheftræneren, at der er kommet nye spillere til.

– Han er en rigtig god og stærk keeper (Jakob Jensen, red.), som kommer med seriøsitet. Han er en vindertype, så han kommer til at bidrage til træningsmiljøet og kampene. Så er der hentet Alexander Funch. Han har blandt andet spillet i 2. division for Vanløse. Han er en fin spiller. De fire spillere har i hvert fald mere på CV’et end så mange andre.

Artiklen fortsætter under billedet.

Martin Engelbrecht (til højre). Foto: Liria FK

Tegner rigtig spændende

Forud venter der en spændende sæson for Liria FK. Målet er at spille med om oprykningen til Danmarksserien, og Engelbrecht synes, at mandskabet har fået en udmærket start. Martin Engelbrecht overtog tøjlerne som cheftræner i Liria i juni.

– Jeg synes, at det tegner rigtig spændende. Jeg havde jo nogle måneder, hvor jeg overtog i forårssæsonen, og de spillede i oprykningsslutspillet. Jeg er blevet taget rigtig godt imod, og det er ‘Knæ’ også (Kenneth Jørgensen, red.), der er min assistent. Det er fantastisk den måde, de driver det på, og hvor meget de knokler. Man skal huske på, at det er en klub, der er relativ ny. De har tre omklædningsrum, og de har en god fodboldbane, men der er ikke noget klubhus. De har ikke nogle ting på den måde, så der er et enormt sammenhold og en vilje til, at det skal fungere og lykkes, og det bliver man smittet af. Det gjorde det nemt, at jeg gerne ville forlænge det.

– Starten på sæsonen synes jeg, at vi er rykket os meget i forhold til senest. Vi ville rigtig gerne have haft to point mere mod Avedøre, og det var spil og chancer også til. Jeg synes, at vi har fået en god start. Vi fik dog en øretæve af BSF, men det var fair nok. Det har været en fornuftig start, hvor der er plads til forbedringer, og vi har allerede fået sat vores aftryk på, hvad vi gerne vil, og det er at være boldbesiddende og lægge pres på modstanderne. Det har været en fin start, siger Martin Engelbrecht til LigaBold.dk.

Næste opgør for Liria FK bliver mod FC Rudersdal, og den kamp bliver fløjtet i gang lørdag 11. september klokken 12 på Vedbæk Stadion. Mandskabet er placeret som nummer fire i Sjællandsserien Pulje 1 med syv point efter fire kampe.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]