Danmarksserien Pulje 2

Serieklub snupper tidligere divisionsspiller

Adil Guendouri – Foto – Brønshøj Boldklub

Af Anders Jensen, redaktør på LigaBold.dk

Tårnby FF er ved at gøre klar til de kommende strabadser i Danmarksserien, og i den forbindelse har Amager-klubben hentet en forstærkning til klubben.

Tårnby FF-sportschef Carsten Salomonsson siger til LigaBold.dk, at Brønshøj-spilleren Adel Guendouri skifter til Tårnby FF. Guendouri har tidligere spillet divisionsfodbold for Skovshoved, Brønshøj og Hvidovre IF.

– Vi leder stadig efter nogle positioner, og vi skal cirka bruge en tre-fire spillere. Adel (Adel Guendouri, red.) passer perfekt ind på både kant og midt. Da Silva (Patrick Da Silva er skiftet til KI Klaksvik, red.) er den eneste fra startelleveren, som vi har mistet. Så Adel passer perfekt ind i vores system, og jeg kender til ham, da jeg kender Brønshøj udmærket. Han er en rigtig god dreng og en god fodboldspiller, siger Carsten Salomonsson til LigaBold.dk og tilføjer:

– Han er jo været i Hvidovre og Skovshoved, og han mangler at tage det sidste skridt, og det håber jeg, at vi kan få ham til.

Den 22-årige offensivspiller kan bidrage med meget til Tårnby FF-mandskabet, vurderer Salomonsson.

– Han er en hurtig spiller og god teknisk. Det er én, som også kan løbe meget. Han er meget løbevillig, og det har vi brug for med det presspil, som vi gerne vil.

Så han kan være en erstatning for Patrick Da Silva?

– Ja, det kunne med lethed være der, men han kan også spille inde på midten. Vi vil som alle andre klubber gerne have to på hver plads, der er lige gode. Det er lidt svært i DS (Danmarksserien, red.), men han er i hvert fald tiltænkt startelleveren, siger Carsten Salomonsson til LigaBold.dk.

Tårnby FF indtager andenpladsen i Danmarksserien Pulje 2 med 30 point. Det er fire point efter AB Tårnby. Brønshøj er nummer syv i Danmarksserien Pulje 1.