SFF OG STENSTRUP MØDES I AFTEN 1. MAJ

FOTO: SFF

Ny uge, ny kamp. Hvem møder I og hvornår spiller I?
– Vi spiller idag, Onsdag imod Stenstrup på Faaborg Stadion 18:45

Hvilke forventninger har du til opgøret (udover 3 point)?
– Jeg har en forventning om at vi kommer med 110%. Vi har sat os selv i en rigtig god position og kan med en sejr komme op på førstepladsen. Vi har lige slået B67 og Thurø som er konkurrenterne iforhold til oprykning, og nu skal vi koncentrer os om den næste kamp mod Stenstrup. Vi må bare ikke smide det nu og det kan vi undgå ved at koncentrere os til hver eneste kamp. Vi skal vise at vi kan rykke op.

Hvilken type modstander regner du med I står overfor i opgøret?
– Stenstrup er et dygtigt hold og ligger nr 6 i rækken. Meget blandet hold med unge og gamle, mere kan jeg ikke rigtig huske fra sidst vi spillede mod dem. De vil helt sikkert prøve at drille os i kampen om oprykning.

Der er ”Åben Mikrofon” – hvad vil du gerne fremhæve som det mest positive ved forårssæsonen og hvad har været den største negative oplevelse indtil nu (kan være jer selv, en modstander, dommeren eller noget fjerde)?
– Det er helt sikkert vores sidste 2 kampe mod B67 og Thurø som har været det mest positive. De to kampe havde vi set meget frem til og fik fuldt udbytte. Synes ikke rigtig der har været noget negativt ved forårssæsonen – Heldigvis