Fyn Serie 1 Pulje 1

SFF VANDT DERES FØRSTE SERIE 1 KAMP

FOTO: SFF

Hvem mødte I og hvad blev resultatet af kampen, samt stemmer resultatet overens med spil og chancer?
– Vi spille på hjemmebane imod Marslev G & IF og vandt 2-1 på en sen scoring i overtiden. Ser man samlet over hele kampen så har vi og flest chancer og synes også at vi fortjener en sejr. Vi kunne have ført 2-0  ved pausen men misser vores chancer. Vi kommer ligeledes bagud, men vi holder hovedet højt og får vendt kampen.

Formåede I at holde jer til gameplanen I havde lagt og hvad gjorde den lykkes/ikke lykkedes for jer?
– Vi have aftalt inden kampen at vi skulle ud og give den en skalle. Det var vores første serie 1 kamp og vi var alle spændte men holdte os til planen. Så stort set en meget vellykket kamp for os. Vi havde netop snakket om at hvis vi kom bagud, så var det bare at køre på. Det lykkedes også

Hvis du skal sætte et par ord på modstanderen, hvordan vil du så beskrive dem efter mødet?
– De var meget fysiske og man kunne godt mærke de var vant til at spille serie 1. Dog var vi overrasket over de ikke rigtig gad at have bolden virkede det til. De kørte mest på lange bolde og skabte egentlig ikke de helt store chancer.

Det er populært at snakke om 10´er øjeblikke, hvilken spiller stod for den detalje i kampen?
– Kampens spiller blev Martin Hausmann – Han kom ind fra bænken med massere af energi. Med målet til 1-1 og en masse flot fodbold fra ham, så var han med til at vende kampen og sikre os sejren.