HEDEGAARD FRA SFF BLEV TOPSCORER MED HELE 33 MÅL

FOTO: SFF

Hvad var jeres fodboldmæssige højdepunkt i foråret og hvorfor vil du gerne fremhæve netop dette? Samt hvilken kamp står indprentet som den største skuffelse for jer og ”hvad gik galt”?
– Vores helt store højdepunkt i foråret var at vi rykkede op i Serie 1. Vi havde efter efterårssæsonen var slut ikke det bedste udgangspunkt til at rykke op. Vi tabte til Thurø og B67 som begge så skarpe ud og var på dette tidspunkt favoritter til at rykke op. Men vi var i SFF klar på at give den en skalle og har hele tiden troet på at oprykningen var mulig. Vi vinder i returopgøret mod både B67 og Thurø. Hele foråret gik ubesejret igennem i turneringen og vi kan nu kalde os for et Serie 1 hold. – Den største skuffelse var nok vores deltagelse i pokalturneringen vhvor vi tabte i vores første kamp. Der havde vi hpbet på at vi kunne komme længere og møde nogle hold fra højere rangeret rækker. Men dette skete ikke desværre. Nu var det også oprykningen som vi gik efter

Hvordan skal i bruge sommerpausen – står den på en omgang let sommertræning ind imellem, eller holder i et velfortjent hvil? Samt skal i deltage i nogle sommerturneringer og hvis ja hvilke og hvornår?
– Vi har holdt noget sommerferie nu her og nydt at vi er rykket op inden opstarten går igang. Vi starter lige om lidt og der er allerede planlagt en del kampe. Vi skal blandt andet deltage i FL Cup i Flemløse/Haarby. Det glæder vi os til så vi kan få rusten væk.

Hvem har været jeres X-Faktor – den afgørende mand der har løbet de ekstra meter og kæmpet til sidste blodsdråbe og hvorfor?
– Årets spiller blev i år Karl-Emil Munk Eriksen – Han har virkelig spillet godt og er netop den mand der lige løber de ekstra meter. En fornøjelse at spille med. Han giver sig altid 110% i hver eneste kamp. Han laver ikke rigtig nogle assist eller mål, men er så vigtig for holdet. En vigtig motor på midtbanen

Hvem fik netmaskerne til at blafre flest gange og hvem er jeres assistkonge?
– Jeg selv blev topscore i vores pulje og faktisk også i hele serie 2 på Fyn med 33 basser. Vores assistkonge blev Mikael Madsen også med flest assist i rækken.