Jylland Serie 2 Pulje 17

SIKKER SEJR TIL CHRISTIANSBJERG MOD VRI

SIKKER SEJR TIL CHRISTIANSBJERG MOD VRI
Hvem mødte I og hvad blev resultatet?
Vi mødte VRI hjemme på Bjerget og vandt 4-1.

Hvilken taktisk genistreg fra jer eller modstanderen mener du blev kampafgørende og hvorfor?

Efter en forholdsvis lige start på kampen, knækker den den over fra det 22. til det 32. min., hvor vi scorer tre gange. Vi er i denne periode skarpere i duellerne og afvikler spillet på fornuftig vis og i et lidt højere tempo. Det eksemplificeres ved 3-0, som er et yderst flot og velspillet angreb, hvor Kasper Ernst overløber deres højre side og finder en fri Lars Pårup i feltet. Fremragende mål! VRI er rigtig godt med igennem kampen, foruden de 10 afgørende minutter. Vi får et lidt rodet/dumt gult kort i slutningen af 1. halvleg og bruger bl.a. pausen til at snakke om at stå solidt de første par min. af anden halvleg og så blive fuldtallig igen. Alligevel udnytter VRI overtallet og skaber fornyet spænding i kampen og reducerer til 1-3. Kort efter reduceringen, hvor VRI er ved at komme lidt med igen, får de så selv et dumt gult kort. Det gør at vi sætter os på kampen og kører den forholdsvis sikkert hjem. En meget flot og velspillende Jens Knudsen krydrer dagens indsats med sin anden scoring på et flot oplæg fra Asbjørn Hougesen. Det lukker kampen endeligt.

Hvor mange stjerner (ud af 6) vil du give jeres præstation og hvorfor?
Vi viser momenter af godt spil kampen igennem, men vi må gerne være mere solide og hæve bundniveauet set over alle 90 min. Når vi gør det, kører maskineriet på uforklarlig vis. Vi glipper lidt i perioder og det koster også en scoring. Det kunne være rigtig fint med endnu et clean sheet. (4)

Hvad tager I med jer videre fra opgøret?
Vi ser rigtig stærke ud og selv i de mindre gode perioder af kampen, er vi fint kørende. Holder vi dette niveau og samtidig bygger lidt på, må vi ikke smide oprykningen. Vi er klare oprykningsfavoritter.