SIKRER SUNDS SIG OPRYKNING TIL SERIE 2?

serie_ligabold

Et flot efterår er for jeres vedkommende afsluttet med I har sikret jer PLAYOFF-kampe om en oprykningsplads til Serie 2 fra foråret 2020 – hvem skal I møde og hvornår skal kampene afvikles?
– Vi møder EIF/NSGF (Ejstrupholm / Nr. Snede) på Sunds Stadion lørdag kl. 14.00

Hvis du skal beskrive jeres modstander, hvilke ord vil du så sætte på dem som hold?
– Vi har ingen kendskab til vor modstander. Vi kan se, at de – som os – har klaret sig rigtig godt i turneringen. De har opnået 29 point mod vores 30 og de har scoret et hav af mål, ligesom os. Senest sluttede de af med en 13-0 sejr. Så vi forventer en angrebsivrig og vanskelig modstander

Hvem er “den usynlige profil” på jeres hold, manden der tager de ekstra meter og kan sikre jer sejren?
– Vi har mange gode spillere, og det er vanskeligt at fremhæve nogen og udelade andre. Dette ses f.x. i vor 8-1 sejr mod Viborg Eastside. I denne kamp blev vore mål scoret af 8 forskellige spillere. Men en af vore største styrker er, vores bredde. Det har betydet, at vi altid har stærke spillere på bænken. Så hvis vi skal fremhæve nogen frem for andre, må det være de spillere, der har startet som udskiftere. Uanset hvordan vi har skiftet ud, har vi aldrig svækket holdet.

Hvis du skulle sælge kampen, hvad kan man som tilskuer så forvente af kampen?
– Vi møder op til kampen med ønsket om at spille vort eget spil, hvor vi altid er målsøgende og direkte når vi har bolden. Vi forventer en spændende og medlevende kamp, hvor vi vil yde maksimalt for at hive sejren i land. Og i en play-off kamp kan alt jo ske, så mon ikke der også kommer lidt dramatik.

”Åben Mikrofon” – hvad vil du gerne fremhæve som det mest positive ved sæsonen indtil nu og hvad har været den største negative oplevelse?
Det mest positive i vores klub er den fremgang vi har oplevet både i medlemstallet og især træningsfremmødet og –indsatsen. Det er nok den væsentligste grundt til, at vi som oprykker fra Serie 4 allerede nu spiller om oprykning til Serie 2. Vi har heldigvis været forskånet for store negative oplevelser. Skal vi finde nogle, så må det være, at både vor serie 3 og serie 5 har oplevet at vinde kampe uden de blev spillet. For serie 3 endte det desværre med, at et hold fra puljen trak sig, hvilket betød fære kampe.