Jylland Serie 2 Pulje 22

Silkeborg B-cheftræner efter 0-5 og 2-2: Mødte et bedre hold og glemte at spille fodbold i anden halvleg

Silkeborg B-holdbillede – Foto – Silkeborg B

 

Hvilken præstation synes du, at holdet leverede i opgørene, og hvorfor?
Vores kamp ét var mod Lemming. Jeg synes, vi gjorde, hvad vi kunne, men vi mødte et bedre hold, og det anerkender vi fuldt ud. De var dygtige. Vores kamp to var mod Hammel GF. Det, synes jeg, var en tæt kamp, og den endte så også med en uafgjort. Vi glemte lidt at spille fodbold i anden halvleg, men der var også en del omrokering på grund af mange skader.

Hvad blev udslagsgivende for kampenes resultater?
Lemming-kampen: Det gjorde det desværre nok, at de kom foran. Jeg tror, vi skulle have scoret først eller udlignet, hvis vi skulle have kastet grus i deres maskineri, men de var rigtig gode. Sådan er det bare.

Hvordan synes, at holdets effektivitet var?
Ja, den var for en gangs skyld ikke god mod Lemming. Vi havde fire chancer, som på en bedre dag gav mål, men vi sparkede enten langt ved siden af eller lige i maven på deres keeper, men igen misforstå mig ikke, vores keeper stod en brandkamp. Lemming kunne godt have lavet flere mål også. I Hammel-kampen var vi bedre til at afslutte, men manglede lige den sidste aflevering i flere omgange, men vi fik scoret to kasser i kampen, så bedre end onsdagskampen.

Hvad er det vigtigste, som I kan tage med fra opgørene, og hvorfor netop det?
0-5 er voldsomt, men jeg synes ikke, vi gav op, og vi spillede efter at få en reducering hele kampen. Vi kiggede på efter kampen, hvad der skulle til, for vi kom tættere på dem. Der er nogle helt elementære faktorer fra kampen, der skal hjælpe os med det. Vi har mange unge, der er med for at lære, og det accepterer vi fuldt ud. 2-2-kampen: Her fik vi et point med hjem. Det må være det vigtigste.

Var der én eller flere spillere, der imponerede dig i opgørene, og hvorfor?
Lemmings nummer 10 var rigtig god, ligesom Kristoffer Nygaard måske spillede noget af det bedste, jeg nogensinde har set fra ham, og han har ellers alle dage været en god fodboldspiller. På vores hold var det klart debuterende Marc Severinsen, vores målmand, som vi virkelig synes havde mange flotte redninger, og som har fået ros efter debuten. Fra Hammel-kampen vil jeg nævne deres anfører i det centrale forsvar. Herlig lyd på ham gennem hele kampen. Her synes jeg, nogle af de helt unge og nye fra os var gode som ‘Ciid’ og Muni Mahamud, men også en løbestærk Daniel Ngimbi.

Hvad skal I arbejde med frem mod den næste kamp?
Efter den seneste kamp er det at fastholde konceptet gennem to halvlege. Det defensive var rigtig fint i store dele af kampen.

Blev holdet ramt af nogle skader, og i så fald hvor alvorligt ser det ud?
Vi fik tre skader mod Hammel. Alle tre kunne være længerevarende, og så havde vi også tre ude i forvejen. Det er selvfølgelig surt. Heldigvis har vi flere dygtige spillere.

Seneste kampe:
Silkeborg Boldklub – Lemming 0-5
Hammel GF – Silkeborg Boldklub 2-2

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK.

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]