Jylland Serie 2 Pulje 22

Silkeborg B scorede to mål på fire minutter: Vi er på rette vej

Silkeborg B-holdbillede – Foto – Silkeborg B

 

Hvad var kampens detalje ifølge dig?
Dan Knudsen på sidelinjen i Adis fravær. En mand, der bruger begge dage i weekenden nede i klubben på trods af familie og børn. Det er den slags mennesker, der får hjulene til at snurre i en fodboldklub. Tak Dan, hils konen og sige tak for lån. I kampen må det være, at vi scorede to mål på fire minutter.

Hvordan synes du, at holdet leverede?
Vi er på rette vej, men vi er ikke helt endnu, hvor vi ønsker at være som hold. Vi arbejder på det, og vi tog et lille skridt tættere i dag uden tvivl med sejren.

Hvordan var holdets effektivitet i opgøret?
Det er noget, vi har arbejdet meget med. Fodbold er bedst uden for mange cirkusheste og balletpiruetter på banen. Det var dejligt simpelt, det vi leverede.

Afspejler kampens resultat også kampbilledet, og hvorfor?
Fodbold er jo tit afhængig af øjnene, der ser. Det var vel altid fortjent, når man scorede på sine chancer, som jeg også udtalte i den seneste weekend, da vi tabte. Men Funder havde da også et par fine chancer i kampen.

Er du overrasket over, hvad modstanderholdet kom med, og hvorfor eller hvorfor ikke?
I forhold til deres første kamp mod Hammel, så havde de da et par andre hoveder med i dag, men jeg synes, de spillede ganske fint. Tak for kampen til dem.

Hvor langt er I fra jeres topniveau?
Ah, der er forhåbentligt langt. Vi er på vej, men opstarten har gjort, at formen ikke er helt timet lige nu. Den der 0-100 på for kort tid har ikke været god ved alle, men nu er vi oversiddere i næste weekend. Så må vi se. Vi har fortsat syv spillere fra truppen ude med skader. Vi håber dog snart at kunne få flere til, så vi kan de 22 mand, vi er omkring Serie 2. Som hold bliver vi bare bedre og bedre. Det er vigtigt for et nyt hold at få en sejr tidligt i sæsonen og sikke en stemning, der er i truppen.

Hvem blev kampens spiller ifølge dig, og hvorfor netop ham?
Kasper Skaarup i forsvaret. Han kom alt for sent og troede kickoff er langt senere. Alligevel nåede han at varme op og lavede en assists efter to minutter. Han kæmpede, fightede og gik forrest. Stærk indsats.

Seneste kamp: 
Modstander: Funder GF
Resultat: 4-1-sejr til Silkeborg B

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK.

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]