Jylland Serie 2 Pulje 16

Silkeborg Boldklub-træner glæder sig over nye modstandere

Silkeborg B Silkeborg B

Hvilken kamp ser du personlig selv mest frem til i efteråret?
– Vi lægger ud mod et spændende mandskab fra FAML, Århus. Jeg har ikke det store kendskab til dem på banen. Det er altid spændende at møde en ny modstander.

Hvorfor har du specielt ”øje på” netop denne kamp?
– Jeg har kigget lidt på FAML gennem internet og apps, og det er en klub med en spændende oprindelse og opstart. Jeg glæder mig til at se deres faciliteter og om man fortsat kan se på dem, at klubben på værdi-beskrivelsen og historien er lidt mere unikke  og spændende i forhold til mange andre mere traditionelle hold.

Hvis du skal beskrive, hvad jeres holds styrker er, hvordan ville du så beskrive dem?
– Vi har fået en stor trup med et godt sammenhold. Jeg tænker og tror på, at vi kan og vil komme til at spille former for fodbold. Vi har brugt de mange træningskampe til at træne nye og anderledes tiltag.

Hvor skal I som hold arbejde på at blive stærkere?
– Der er fortsat også mange områder, vi gerne vil være bedre. Vi starter med et fokus på formen og den hurtige omfattelse i kaos-fodbold, der er nødvendig for vores evne til at presse.

Hvad er dit personlige mål i efteråret?
– Vi spiller først og fremmest for at indgå nedrykning. Vi kom fra en sæson hvor vi var ude i playoff. Så indtil vi måtte de 16-19 point, der oftest er et minimum for playoff, så spiller vi udelukkende for at sikre det. Vi har også mange ubekendte faktorer i form af modstandere, vi endnu ikke kender til. Derudover vil vi gerne udvikle os som klub og have gang i mange spændende projekter som bl.a. vores friture-fest og flere nye tiltag, der er på tegnebrættet.

Hvilke modstandere skal I møde i træningskampe inden sæsonstart?
– Vi har Aarhus Juniors i første kamp lørdag d. 25. juli i uge 30. Det bliver vi os til.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK. VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.