top banner
top banner
top banner
Jyllandsserien 1 Pulje 2

Silkeborg KFUM ramte ikke niveauet – men fik 2-2 hos Fredericia fF

Foto: Silkeborg KFUM

Christiansen udtalte efter kampen til LigaBold.dk.

– Det blev 2-2 i den udsatte kamp efter 1-1 ved pausen. Fredericia startede kampen bedst og deres hurtige spillere voldte os store problemer kampen igennem. Vi havde dog også et par muligheder i 1. halvleg men generelt skal vi være glade for vores keeper Mads Markfoged der holdt os inde i kampen. Men i det 43. min. gik den ikke længere og vi kom bagud 0-1. Minuttet efter fik vi dog udlignet, da et skud fra Sebastian Smoljan gik ind ved nærmeste stolpe og der så der keeper ikke godt ud, forklarer KFUM-træneren om de første 45 minutter.

Han kunne glæde sig over at det gik bedre efter pausen.

articles banner

– I 2.halvleg kom vi bedre ud til og fik også mulighederne for at komme foran, men vi manglede skarpheden og i stedet for blev det Fredericia der kom i front med 20 min. igen. Vi kom dog tilbage og fik udlignet efter et hjørnespark og til sidst jagtede begge hold sejren, men den endte 2-2, siger Claus Christiansen.

KFUM-træneren slutter.

– Det var en dag hvor vi ikke ramte niveau og derfor er vi glade for det ene point for det kan vi godt bruge. Vi har kamp igen fredag, hvor Fuglebakken kommer på besøg.