top banner
top banner
top banner
Sjællandsserien Pulje 1

Sjællandsserien: Allerød og BSF kæmper i Pulje 1 – Tæt kamp om oprykning i Pulje 2

ligabold_rækkebillede_SS

I Sjællandsserien, Pulje 1 er det Allerød eller BSF? Alt tyder på at det bliver ét af de to mandskaber, der kommer til at havne i top 2 og dermed kæmpe om den direkte billet til Danmarksserien.

Det nordsjællandske mandskab topper rækken med 36 point, men de er skarp forfulgt af BSF som ligger med 34 point og med en kamp i hånden.

De to hold tørnede sammen for et par runder siden, hvor Allerød trak det længste strå takket være en scoring fra Bastian Kruse. En vigtig sejr, men bolden er stadig i BSF´s hænder, som med en sejr i deres udsatte kamp kan rykke på 1.pladsen i rækken.

BSF gæster Herlev IF i weekenden. En sejr til BSF giver i skrivende stund odds 1.56 hos Bet25.dk.

Allerød kommer på en lidt sværere opgave i denne runde. De tager imod rækkens 4.plads, Liria FK. For gæsterne er det muligvis sidste chance for at holde liv i håbet om at ende i top 2. Omvendt kan pointtab også være dyre i kampen om 1.pladsen – og den direkte oprykning til Danmarksserien. Allerød er dog pæne favoritter til at tage tre point i weekendens opgør. Hos Bet25.dk giver en AFK-sejr odds 1.43.

Du kan spille på kampene i Sjællandsserien, Pulje 1 HER.

articles banner

I Sjællandsserien, Pulje 2 er der langt større kamp om de øverste pladser. Med lidt god vilje, så har alle mandskaberne i den øjeblikkelige top 6 fine muligheder for at gøre sig til i kampen om en plads iblandt de to bedste.

Ishøj IF og Nykøbing FC ligger side om side i toppen af rækken med hver 36 point. Køge Nord FC indtager 3.pladsen inden 17.spillerunde. De har to point op.

Ringsted IF er på 4.pladsen med 32 point, mens Brøndby ligger lige efter med 31 point. Køge Boldklub er på 6.pladsen med 29 point.

Netop Køge Boldklub får alletiders mulighed for at vise at de skal spille med oprykningpladserne i lørdagens kamp. Her tager de nemlig imod rækkens duks, Ishøj IF. Køge-klubben kommer dog til kampen med et lille knæk i oprykningstroen efter deres seneste kamp, hvor de tabte med 3-2 til LUIF, der ligger næstsidst i rækken. Ishøj IF er da også storfavoritter i opgøret. Lige nu får man odds 1.50 hos Bet25.dk på en Ishøj-sejr.

Nykøbing FC og Brøndby krydser også klinger i denne runde. En BIF-sejr i denne runde, og de vil for alvor spille sig ind i varmen i oprykningskampen. Brøndby har hentet 13 ud af 15 mulige point i deres seneste fem kampe, så selvtilliden er fin. Nykøbing FC kan ikke helt fremvise så fin en formkurve inden weekendens kamp. Der har været lidt grus i maskineriet med nederlag til både Køge Nord FC og Ishøj i deres seneste fem kampe.

Ringsted møder Næstved på udebane i aften, mens også Køge Nord FC skal i kamp i dag. De gæster Herlufsholm.

Du kan spille på kampene i Sjællandsserien, Pulje 2 HER.