Fyn Serie 2 Pulje 6

Skamby/Hårslev-spiller: ‘Jeg tror, de er sultne efter at vise os, hvad de kan’

Skamby-Hårslev_logo (1)

Hvordan er den fysiske tilstand i truppen lige nu? 
Den fysiske tilstand er god. Vi har et par spillere ude med skader, men vi har en stor og bred trup, hvor mange byder sig til, så det går nok.

Hvad skal fungere for holdet, for at sejren bliver sikret?
Vi skal fortsætte med at spille vores eget spil og sørge for, at vores gode perioder bliver længere og ikke falde ud af den rytme og begynde at spille indianerbold. Når vi spiller vores spil, holder vores aftaler og gør, hvad vi træner på hver uge, så spiller vi sgu meget godt. Vi skal simpelthen bare gøre det noget længere tid, end vi gør nu.

Hvem er favorit til opgøret, og hvorfor vurderer du det?
Altså på papiret må vi vel nok være favoritter. Vi slog dem 3-2 i sæsonens første kamp og ligger p.t. over dem i tabellen, men Ubberud er et rigtig godt hold, som havde os presset i bund i store dele af kampen senest og var vel nok det bedst spillende hold. Med lidt held havde de fået uafgjort den kamp. Den fik en tidlig skade under opvarmningen, og deres anfører blev skadet efter 30 sekunder og måtte gå ud. Så jeg tror, de er sultne efter at vise os, hvad de kan.

Hvad har I arbejdet med på træningsbanen, så holdet står snorlige til opgøret?
Vi har ikke haft så mange træningspas her på det seneste. Vi havde en fredagskamp og efterfølgende en tirsdagskamp.

Forventer du, at der kommer mange mål i opgøret, og hvorfor?
Senest blev kampen 3-2, så det kunne jeg godt forestille mig, at der blev scoret en god håndfuld mål igen. Vi har begge en slagkraftig offensiv med mange dygtige spillere, og begge hold vil gerne stå højt på banen.

Hvem, tror du, scorer det afgørende mål for jer, og hvorfor har du fidus til ham?
Jeg er ligeglad med, hvem der scorer det afgørende mål for os, bare en af os gør det. Men der er mange, jeg har fidus til. Vi har mange forskellige målscorere på vores hold, og det har vi allerede vist, så vi har mange, der kan score det afgørende mål.

Kommende kamp: 
Modstander: Ubberud IF
Kampsted: Løvtop Road
Dato & klokkeslæt: Søndag 26. september klokken 13

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK.

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]