Jylland Serie 2 Pulje 16

Skelund-holdleder fremhæver ildsjæle for stort arbejde

Seriefodbold

Hvor og hvornår starter I forberedelserne til den nye sæson, og på hvilket tidspunkt skal I træne?
Det er jo et åbent spørgsmål p.t.. De senere år har vi trænet om lørdagen i vinterpausen og haft standerhejsning hen omkring 1. februar. Vi står klar. Tillæg til første spørgsmål. Når vi får lov, træner vi som vanligt tirsdag og torsdag.

Har I nogle faste traditioner, og hvordan påvirker corona-restriktionerne disse?
Five-a-side første lørdag i december, hvor der spilles om rødvin og juleænder, har været et fast indslag, så længe de fleste kan huske. Standerhejsningen eller ‘suppetræning’ er et andet. Lørdagstræningen er af nyere dato, men også klart savnet. Ja, og så har vi jo en afslutnings- og oprykningsfest til gode.

Hvordan plejer formen at være hos spillerne, når I starter forberedelserne til forårssæsonen?
Vi har spillere, som ikke går og falder af på den om vinteren. Det, håber vi da også, er tilfældet, selvom lørdagstræningen mangler. En løbetur og lidt styrketræning derhjemme er altid tilladt.

Hvem er træner, og hvilke andre personer er tilknyttet jeres hold i foråret?
Hans Peter Rytter var ny på posten fra sæsonstart 2020. Det må siges at have været en omgående succes, da ikke blot førsteholdet rykkede op, men andetholdet røg også fra Serie 5 til Serie 4 efter en herlig eftermiddag på Skelund Stadion i efteråret med over 100 tilskuere. Der er helt sikkert blevet rykket ved nogle ting. I starten blev der sendt lidt blikke rundt i omklædningsrummet, når opstilling og taktik blev fremlagt, men spillerne har taget imod de nye inputs, og resultaterne har været fremragende. Holdleder Henrik Frydenlund har været omkring holdet en håndfuld år. Sidst, men ikke mindst, må nævnes en god tilskueropbakning. Rigtig mange har taget med til udekampe også, og til opryknings- og playoffkampe har vi nærmet os 100 medrejsende.

Er der én person i jeres klub, du gerne vil fremhæve for hans/hendes store (og måske usynlige) arbejde for klubben, og hvorfor vil du gerne fremhæve denne person?
Der løftes i flok både på og udenfor banen, men skal man nævne nogen, som gør en stor indsats, der ikke altid bliver bemærket, må det være Lillian i kiosken, og John Madsen og Johnny Zaar som tager sig godt af baner og anlæg. Deres store indsats kan ikke overvurderes.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]