Jylland Serie 2 Pulje 24

Skibet IF-cheftræner efter nederlag: Resultatet er skørt

Foto: Fodboldbane

Hvad var kampens detalje ifølge dig?
Vores første mål. Vi scorede efter et hjørnespark, hvor dommeren blev misforstået af Bredballes spillere, og vores stærke spiller Mikkel Meyer stod den ind i hovedet på vores stærke angriber “Kuba”.

Hvordan synes du, at holdet leverede?
Vi leverede i store dele af kampen, men blev straffet af et meget godt Bredballe-hold i 15 minutter, hvor vi begik en masse fejl. Før og efter var godkendt. Dog skal dette forbedres i de næste kampe.

Hvordan var holdets effektivitet i opgøret?
Vi var meget ineffektive. Vi brændte store chancer i feltet, og sådanne chancer skal der scores på, hvis man vil vinde over Bredballe. Desuden scorede Bredballe på tre store personlige fejl.

Afspejler kampens resultat også kampbilledet, og hvorfor?
Resultatet er skørt. Banens beskaffenhed havde en rolle på resultatet, da den betød, at det var svært at spille “god” fodbold på. Bredballe var dog bedst til dette. Dog havde en uafgjort i min optik været retfærdigt.

Er du overrasket over, hvad modstanderholdet kom med, og hvorfor eller hvorfor ikke?
Bredballe er gode, og de kommer også til at spille med om oprykning. De kommer med mange gode spillere og er gode på bolden. Jeg er dog ikke overrasket, da vi har gjort vores forarbejde godt. Derfor vidste vi også, hvordan vi skulle true dem.

Hvor langt er I fra jeres topniveau?
I kampen er vi et stykke. Vi skal kunne præstere på højere niveau, og det kommer vi også til. Men det er helt klart Bredballes og en smule banens fortjeneste.

Hvem blev kampens spiller ifølge dig, og hvorfor netop ham?
Mikkel Meyer lavede et kæmpe arbejdsraseri. Han giver sig fuldt ud i holdets fortjeneste og leverede også to assists.

Seneste kamp:
Modstander: Bredballe IF
Resultat: 2-3-nederlag til Skibet IF

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK.

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]