Jylland Serie 2 Pulje 24

Skibet IF-cheftræner: Et stærkt VB-hold fik lagt et pres som vi ikke kunne spille os ud af

Seriefodbold

Hvilken præstation synes du, at holdet leverede i opgøret, og hvorfor?
Vi var gode i perioder, men et stærkt VB-hold (Vejle Boldklub-hold) fik lagt et pres, som vi ikke kunne spille os ud af. 4-0 er lidt misvisende i en kamp, hvor vi kom frem til store chancer. Dog er det den rigtige vinder af kampen.

Hvad blev udslagsgivende for kampens resultat?
Flere parametre. Kynismen i begge felter var afgørende. VB kendte deres besøgstid, og så må man bare anerkende, når man møder et bedre mandskab på dagen. Vi skal hjem at kigge på kampen, og så er vi klar igen til næste kamp.

Hvordan synes, at holdets effektivitet var?
Meget ineffektive. Vi har flere 100 procent chancer, som VB’s keeper reddede flot. Stærkt præstation af ham.

Hvad er det vigtigste, som I kan tage med fra opgøret, og hvorfor netop det?
At vi kom ned på jorden igen efter nogle stærke præstationer. Vi skal fortsætte med at arbejde hårdt for at nå vores mål for sæsonen.

Var der én eller flere spillere, der imponerede dig i opgøret, og hvorfor?
Kampen blev spillet på VB’s præmisser, så vi har ikke mange spillere, som ramte niveau. Men vores to midtstoppere Martin Timmerman og Joachim Mazanti gjorde en god figur. Desuden gjorde vores indskiftninger en god figur i en meget svær kamp.

Hvad skal I arbejde med frem mod den næste kamp?
Puljen er så tæt, så et nederlag er ikke katastrofalt. Dog skal vi rejse os hurtigt, og så skal vi fortsætte vores hårde arbejde. Vi ved, hvad vi kan, og vi er blevet klogere på vores begrænsninger. Men vi er allerede klar til næste opgave mod et fysisk stærkt Lund-hold.

Blev holdet ramt af nogle skader, og i så fald hvor alvorligt ser det ud?
Vi har været ramt lidt, men ikke noget, som har betydning for vores udtryk. Vi bruger ikke skader som undskyldninger for vores præstationer. Vi har et godt fundament med mange gode og unge spillere.

Modstander: Vejle Boldklub
Resultat: 0-4-nederlag til Skibet IF

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK.

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]